Ana Sayfa / Kadınca / Hudutsuz Sevda izle kanalı günü

Hudutsuz Sevda izle kanalı günü

Hudutsuz Sevda yeni bölüm izle, Hudutsuz Sevda hangi kanalda. Hudutsuz Sevda dizisi oyuncuları konusu ve Hudutsuz Sevda dizisi nerede çekiliyor seti nerede bilgileri. Hudutsuz Sevda dizisinin hangi gün, ne zaman ve hangi kanalda yayınlanacağı merak konusu oldu. İzleyiciler, dizi hakkında detaylı bilgi almak ve yayın tarihini öğrenmek için araştırmalarını sürdürüyor. Peki, Hudutsuz Sevda hangi gün, ne zaman? Hudutsuz Sevda hangi kanalda yayınlanıyor? İşte detaylar…

Hudutsuz Sevda oyuncuları konusu ve dizi nerede çekiliyo bilgisi. Fox Tv’nin yeni dizisi Hudutsuz Sevda yeni bölümüyle ekranlara geldi. Farklı konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Hudutsuz Sevda dizisinin hangi gün yayınlandığı araştırılıyor. Hudutsuz Sevda hangi kanalda, saat kaçta başlıyor merak konusu oldu. Peki, Hudutsuz Sevda hangi gün, ne zaman? Hudutsuz Sevda hangi kanalda yayınlanıyor? Detaylar haberimizde…

Küçük bir çocukken kan davası nedeniyle babasını kaybedip İstanbul’a sürülen Halil İbrahim, (Deniz Can Aktaş), 20 yıl sonra memleketi Karadeniz’e yakışıklı, güçlü bir delikanlı olarak geri döner. Burada sevdiği kız Yasemin (Biran Damla Yılmaz) ile evlenecek ve yeni hayatını kuracaktır. Fakat yaşananlar buna izin vermez. Bir intikam yolculuğuna çıkan Halil İbrahim’in hayatı Leto’lardan Zeynep’in (Miray Daner) çıkması ile tamamen değişecektir.

Hudutsuz Sevda oyuncu kadrosunda Miray Daner, Deniz Can Aktaş, Esra Dermancıoğlu, Mesut Akusta, Biran Damla Yılmaz, Hülya Şen, Burak Sevinç, Özgür Emre Yıldırım, Emre Bulut, Haydar Şişman gibi ünlü isimler yer almaktadır.

Hudutsuz Sevda her Çarşamba saat 20.00’da ekranlara gelmektedir.

Başrolünde Miray Daner ve Deniz Can Aktaş’ın yer aldığı Hudutsuz Sevda dizisi Fox Tv ekranlarında seyircisiyle buluşmaktadır.

İlginizi Çekebilir

Wanda Nara yetişkin içerik üreticisi oldu

Wanda Nara en özel anlarını parayla teşhir etmeye başladı. Icardi’nin eşi Wanda Nara +18 içerik …

Sınırsız Hosting