Ana Sayfa / Kadınca / Hülya Avşar O Ses geri mi döndü?

Hülya Avşar O Ses geri mi döndü?

Sibel Can O Ses Türkiye ayrıldı mı, O Ses Türkiye Sibel Can geri mi döndü sorusu. O Ses Türkiye Hadise mi çıktı? Acun Ilıcalı O ses Türkiye için yeniden Hülya Avşar’ı mı getirdi sorusu. 

O Ses Türkiye Pazar 8 Ocak yayını ve Hülya Avşar sürprizi. Hülya Avşar O Ses Türkiye jürisi oldu Sibel Can’ın yerine. Sibel Can O Ses Türkiye’den ayrıldı mı? Hadise O Ses Türkiye bırakıyor mu? 8 Ocak Pazar O Ses Türkiye jürileri, Hülya Avşar, Hadise. O Ses Türkiye Cem Karaca şarkısı. O Ses Türkiye’nin yeni tamınıda Sibel Can yerine Hülya Avşar’ın gösterilmesi kafaları karıştırdı. Yeni sezonda Sibel Can ile anlaşan Acun Ilıcalı karar mı değiştirdi. O Ses Türkiye yeni tanıtımında jüri koltuğunda Hülya Avşar var.

HÜLYA AVŞAR-SİBEL CAN O SES TÜRKİYE YENİ JÜRİSİ KİM?

Özellikle yılbaşı özel programıyla büyük beğeni toplayan O Ses Türkiye yarışmasında Sibel Can bilinmezliği yaşanıyor. Yeni bölüm tanıtım fragmanında Sibel Can’ın koltuğunda Hülya Avşar’ın oturması kafaları karıştırdı. Hülya Avşar’lı tanıtım akıllara “Sibel Can O Ses Türkiye’den ayrıldı mı” sorusunu getirdi.

İlginizi Çekebilir

Zorlu binasına silahlı saldırı

Zorlu Holding’e silahlı saldırı. İstanbul’da holding binası kurşunlandı. Şişli’de bulunan Zorlu Holding binasına silahla ateş …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting