Ana Sayfa / Kadınca / Hülya Avşar’ın düet yaptığı Rafet El Roman ve şarkısı
HÜLYA AVŞAR DÜET RAFET EL RAMON

Hülya Avşar’ın düet yaptığı Rafet El Roman ve şarkısı

Hülya Avşar’ın düeti Rafet El Roman ile ve şarkısı. Rafet El Roman Hülya Avşar düet şarkısı ve müziği. Hülya Avşar ve Rafet El Roman düet yaptıkları şarkı için bir de klip çekecek. Avşar kızı, şarkıcılığa geri döndü. 

Rafet El Roman Sen Olmazsan şarkısı, sözleri ve Hülya Avşar düeti. Hülya Avşar bir tabusunu daha yıktı ve Rafet El Roman ile düet yaptı üstelik bir süre sonra aynı şarkıya klipte çekecek. Hülya Avşar, Rafet El Roman‘la stüdyoya girdi. El Roman’a ait “Sen Olmazsan” isimli şarkıya düet yaptı. Kayıtlar Almanya’nın Karlsruhe şehrinde tamamlandı. Şubat sonunda çıkacak single’ın klip çekimi önümüzdeki hafta yapılacak. İkilinin klipte de beraber kamera karşısına geçmesi bekleniyor.Geçtiğimiz günlerde Demet Akalın kendisini baştan yaratacağım demiş, Hülya Avşar’ın çıkaracağı single için kolları sıvamıştı ancak sonradan bu çalışma ile ilgili kötü haber gelmişti.

HÜLYA AVŞAR RAFET EL ROMAN SEN OLMAZSAN ŞARKISI DÜETİ

Şarkıcı, sunucu, oyuncu yani kısaca Avşar Kızı Hülya Avşar. Her dönemin kadını ve başarılı ismi. Demet Akalın, sosyal medyadan yaptığı açıklama ile, Hülya Avşar’ın bu projeden vazgeçtiği ve program sunmaya başlayacağı için yaşayacağı yoğunluk nedeni ile müzik işini askıya almaya karar verdiğini açıklamıştı.

Bu gelişmelerin üstüne, güzel şarkıcı ve sunucunun Rafet El Roman ile birlikte stüdyoya girerek düet yaptıkları ortaya çıktı.

Başarılı şarkıcı Rafet El Roman’ın Sen Olmazsan isimli şarkısı için stüdyoya girerek, şarkıyı birlikte seslendirdikleri öğrenildi.

Almanya’nın Karlsruhe şehrinde kayıtları tamamlanırken, single’ın Şubat ayında çıkması beklenirken, haftaya çekilmesi planlanan klipte de yine Hülya Avşar’ında yer alacağı konuşuluyor.

İŞTE HÜLYA AVŞAR’IN DÜETYAPTIĞI SEN OLMAZSAN ŞARKISI SÖZLERİ

Sen olmazsan bu hayatın hiç anlamı yok ki insan nasıl anlatsın
Sabahlara uzayan geceler ne soğuk dayanılmaz sen yoksan
Hiç kalkmayacağım ve uyanmayacağım
Uykudan seni duymazsam
Kıvrılıp kalacam yatağımda acıyla gelip beni sarmazsan
Anlamazsan hiç sevmedim

İlginizi Çekebilir

Bahar Öztan öldü

Bahar Öztan neci, nereli? Yeşilçam yıldızı Bahar Öztan öldü. Bahar Öztan kaç yaşında öldü. 2024 …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting