Ana Sayfa / Kime Ait / Hummel kime ait, hangi ülkenin

Hummel kime ait, hangi ülkenin

Hummel nerenin markası, Hummel Yahudi malı mı, İsrail ürünü mü? Hummel, ürünleriyle tanınan ve uzun yıllardır bilinmekte olan bir markadır. Bu kapsamda zaman zaman Hummel hangi ülkenin? Sorusu araştırılıyor. Peki, Hummel hangi ülkenin? Hummel hangi ülkede kuruldu, sahibi kim? Hummel markası nereye ait?

Humme kime ait, kimin hangi ülkenin sorusu. Hummel ne markası kim kurdu ne üretiyor bilgisi. Hummel hangi ülkenin? Sorusu, gündeme gelen olayların ardından merak ediliyor ve araştırılıyor. Spor giyimindeki çeşitliliği ve tarzıyla öne çıkan Hummel ürünleri, futbol, koşu, egzersiz ve günlük kullanım için geniş bir yelpazede sunulmaktadır. Peki, Hummel hangi ülkenin? Hummel hangi ülkede kuruldu, sahibi kim? Hummel markası nereye ait?
HUMMEL HANGİ ÜLKENİN?
Hummel, köklü bir spor giyim markası olup, Danimarka menşeli bir şirkettir. 1923 yılında Almanya’da kurulan Hummel, spor giyim sektöründeki uzun geçmişiyle bilinir. Orijinal olarak ayakkabı üretimiyle başlayan marka, zamanla spor giyim, ekipman ve aksesuarlarıyla dünya genelinde tanınan bir marka haline gelmiştir.

Danimarka’nın spor mirasını taşıyan Hummel, dinamik ve enerjik tasarımlarıyla gençlerden yetişkinlere kadar geniş bir kitleye hitap etmektedir. Hummel, sürdürülebilirlik ilkelerine de önem vererek çevre dostu üretim süreçleriyle bilinçli tüketicilere hitap etmektedir

İlginizi Çekebilir

Bolu Tüneli 50 gün kapanıyor

Bolu Dağı tünelinin İstanbul istikametine olan bölümü 50 gün süreyle kapatılıyor. Bolu Dağı tüneli uzatma …

Sınırsız Hosting