Ana Sayfa / Kadınca / ‘Hürrem Sultan’ Bülent Ersoy

‘Hürrem Sultan’ Bülent Ersoy

Bülent Ersoy kızıl saç yaptı Hürrem sultan imajıyla poz verdi. Bülent Ersoy’un son imajı yok artık dedirtti. Şifreli derin mezar ve geniş kabir haberleri ile sık sık medyada yer alan Bülent Ersoy bu kez de yeni saç ve imajıyla haber oldu tabi olmazsa olmazı pahalı mücevherleriyle.

Hürrem Sultan Bülent Ersoy imajı. Bülent Ersoy’un yeni saç rengi dikkat çekti. Şarkıcı Bülent Ersoy, saçlarını kızıl renge boyattı. Ersoy’un yeni tarzı sosyal medyada gündem oldu. Kullanıcılar Ersoy için “Hürrem Sultan imajı” yorumu yaptı.

BÜLENT ERSOY 70 YAŞINDA YENİ İMAJ YAPTI

Şarkıcı Bülent Ersoy, yıllar sonra saç rengini değiştirerek kızıl renge boyattı.

Siyah olan saçını kızıla boyatan 70 yaşındaki Ersoy, son halini de sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

62de41c05af28.jpg

Bülent Ersoy, önceki gün İzmir’de bir düğüne giderken uçakta çektirdiği fotoğrafını Instagram hesabından yayınladı. Ersoy, paylaşımında “İzmir’deki müstesna bir düğün için yola çıktım” notunu düştü.

62de41bdeeb11.jpg

Ersoy’un yeni imajı için kullanıcılar “Hürrem Sultan” yorumunda bulundu.

Bülent Ersoy’un üzerindeki mücevherleri ise servet değerindeydi. Posta’nın haberine göre; Bülent Ersoy’un baget yüzüğü 1.5 milyon dolar, diğer yüzüğü 1 milyon dolar, kolundaki 5 adet su yolu bileziği 250 bin dolar, boynundaki kolye ise 400 bin dolar değerinde.

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Sınırsız Hosting