Ana Sayfa / Gündem / Hürriyet Acun’a mı satılıyor?

Hürriyet Acun’a mı satılıyor?

Hürriyet Gazetesi Acun Ilıcalı’nın mı oluyor medya kulislerini hareketlendiren haber. Acun Ilıcalı medya dünyasındaki ağırlığını arttıracak mı sorusu. Gazetenin bugünkü sayfasında da iki ismin yazıları anonsla duyurulduğu da görüldü…

Acun Ilıcalı Hürriyet Gazetesi’ni satın mı alıyor haber nereden çıktı bilgisi. Medyada yeni el değiştirmeler mi geliyor. Oda TV’nin haberine göre, TV 8’in patronu Acun Ilıcalı yazılı medyaya da giriyor.

Hürriyet gazetesinde son dönemde artan Acun Ilıcalı etkisi gözlerden kaçmadı.

Acun’un programlarının haberlerine yer verilen gazetede TV8’de yayınlanan Masterchef jürisi Somer Sivrioğlu’nun yanı sıra, kitaplarından uyarlanan Kırmızı Oda dizisinin senaristi, yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun da gazetede yazar olarak yer alması dikkat çekti.

Gazetenin bugünkü sayfasında da iki ismin yazıları anonsla duyurulduğu da görüldü. Öte yandan aynı gün gazetenin internet sayfasından da “Acun Ilıcalı’dan ‘O Ses Türkiye’ açıklaması” haberinin manşetten verilmesi “Acun etkisi” iddialarını artırdı.

(Kaynak: Oda TV)

 

İlginizi Çekebilir

Ergin Ataman’a Siyonist tehdidi

Siyonist İsrailliler Ergin Ataman’ı tehdit etti. ergin Ataman. siyonistlerin hedefinde. THY Euroleague’de Yunanistan ekibi Panathinaikos …

Sınırsız Hosting