Ana Sayfa / Ekonomi / Hüseyin Aydın, Tarım Kredi Kooperatifleri’nin başına geldi

Hüseyin Aydın, Tarım Kredi Kooperatifleri’nin başına geldi

Tarım Kredi Kooperatifleri Genel müdürü değişti. Fahrettin Poyraz görevden alındı yerine hüseyin Aydın getirildi. Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği’nde (TTKKMB) Genel Müdür Fahrettin Poyraz görevden alındı. Poyraz’ın yerine ziraat eski genel müdürü Hüseyin Aydın geldi.

Tarım Kredi Kooperatiflerinde sular durulmuyor, Fahrettin poyraz görevden alındı yerine Hüseyin Aydın getirildi. Ankara’Da siyasi kaosa doğru yol alınıyor, kimin ne zaman nasıl görevden alınıp kimin getirileceği artık tahmin edilemiyor, bir gece bakan görevden alınıyor aynı gece bir çok müdür yerine başka müdür atanıyor. Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Yönetim Kurulu toplantısı sonrası Genel Müdür Fahrettin Poyraz görevden alındı.

Toplantı sonrası yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

*1581 sayılı kanunun 5.maddesine istinaden Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Müdürü olarak atanan Sayın Fahrettin Poyraz’ın genel müdürlük görevinden alınmasına, Sayın Hüseyin Aydın’ın Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Müdürü olarak atanmasına oy çokluğu ile karar verildi.”

Alınan karar, Ankara Ticaret Sicil Müdürlüğüne de bildirildi.

İlginizi Çekebilir

Türkiye FATF gri listesinden çıkıyor

FAFT gri listesi nedir sorusu. Türkiye gri listeden çıkabilecek mi son haberler. Kara Paranın Önlenmesine …

Sınırsız Hosting