Ana Sayfa / Ekonomi / İBB’den çalışanlara dev zam

İBB’den çalışanlara dev zam

İBB çalışanlarına yapılacak zam oranı rekor kıracak. Ekrem İmamoğlu’ndan tarihe geçecek işçilere zam.

İstanbul’da İBB işçilerine yüzde 54.44 oranında zam yapılıyor. İBB işçileri fabrikatör kadar para kazanacak. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, belediye çalışanlarının toplu sözleşme görüşmelerinin devam ettiğini belirterek, “İBB işçilerimizi enflasyona ezdirmeyeceğiz. Bu süreçte çalışanlarımızın mağdur olmamaları için ücretlerinde %54,44 oranında artışa gidiyoruz.” dedi.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, belediye işçilerine mağdur olmamaları için geçici zam müjdesi verdi.

“İŞÇİLERİMİZİ ENFLASYONA EZDİRMEYECEĞİZ”
İmamoğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “İBB işçilerimizi enflasyona ezdirmeyeceğiz. Toplu sözleşme görüşmelerimiz devam ediyor. Bu süreçte çalışanlarımızın mağdur olmamaları için ücretlerinde %54,44 oranında artışa gidiyoruz. Tüm işçilerimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

'İşçilerimizi enflasyona ezdirmeyeceğiz' diyen İmamoğlu, belediye çalışanlarına yapılan geçici zammın oranını verdi

UYUŞMAZLIK NEDENİYLE ZAM TEKLİFİ YAPILMIŞTI

İBB Meclisi’nde AK Parti ve MHP’li üyelerce, sendikal yetki uyuşmazlığı nedeniyle toplu sözleşme yapılamayan belediye şirketlerindeki çalışanlara yüzde 50 zam yapılmasına ilişkin gündem teklifi verilmişti.

İlginizi Çekebilir

Kobani davası kararları

Kobani davası kim ne kadar ceza aldı. terör örgütü PKK yöneticilerine büyük ceza. Kobani davası …

Sınırsız Hosting