Ana Sayfa / İlginç / İbrahim-Demet Kutluay boşanamadı
İBRAHİM KUTLUAY DEMET ŞENER

İbrahim-Demet Kutluay boşanamadı

İbrahim Kutluay ile Demet Şener’in bugünkü boşanma davası ertelendi 27 Ocak Cuma. 2017 boşanan ve boşanacak ünlülerden olan Demet Şener ile İbrahim Kutluay ilk celsede boşanamadı bugün. Eski Milli Basketbolcu İbrahim Kutluay ile Demet Şener’in boşanma davasının ilk celsesi görüldü. İbrahim Kutluay ve Demet Şener duruşmaya katılmazken, tarafları avukatları temsil etti.

Ünlüler 2017 yılına da boyanma ve evlenme haberleriyle girdi. Demet Şener ve İbrahim Kutluay 11 yıl önce Çırağan Sarayı’nda görkemli bir düğünle evlenmişti. Demet Şener, “Evlilik birliğinin temelinden sarsılmasını” gerekçe göstererek geçtiğimiz Ekim ayında İbrahim Kutluay’a avukatı aracılığıyla boşanma davası açtı.

DEMET ŞENER İLE İBRAHİM KUTLUAY BOŞANMASI ERTELENDİ

Demet Şener, boşanamadı ilk duruşmada. Taraflar arasında çekişmeli olarak görülen davanın ilk celsesi bugün İstanbul 14. Aile Mahkemesi’nde yapıldı. Duruşmaya Kutluay ve Şener katılmazken, tarafları avukatları temsil etti. Yaklaşık 2 saat süren ve gizli yapılan celsede avukatlar delil ve tanıklarını mahkemeye bildirdiler. Dava ertelendi.

İlginizi Çekebilir

Zorlu binasına silahlı saldırı

Zorlu Holding’e silahlı saldırı. İstanbul’da holding binası kurşunlandı. Şişli’de bulunan Zorlu Holding binasına silahla ateş …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting