Ana Sayfa / Spor / Icardi GS’de (Icardi nasıl futbolcu)

Icardi GS’de (Icardi nasıl futbolcu)

Icardi aslen nereli, yaşı, kariyeri. Galatasaray Icardi transferini bitirdi.

Icardi, PSG’den Galatasray’a geldi. Galatasaray Kulübü, Paris Saint Germain’de forma giyen Mauro Icardi’yi bir yıllığına kiraladığını duyurdu. 29 yaşındaki Icardi’nin yarın akşam İstanbul’a geleceği öğrenildi.

Galatasaray Kulübü, bir süredir transferi için uğraştığı Arjantinli Mauro Icardi’yi bir yıllığına kiraladığını duyurdu. 29 yaşındaki futbolcu yarın akşam İstanbul’a gelecek.

ICARDİ’DEN ASLAN PAYLAŞIMI

Icardi, yaşanan gelişmeler sonrası sosyal medya hesabından Galatasaraylı taraftarları heyecanlandıran bir paylaşımda bulundu. Yıldız golcü, Instagram hesabından, Sarı-Kırmızı renklerin yer aldığı Aslan dövmesinin fotoğrafını paylaştı.

INTER 13 MİLYON EURO ÖDEDİ

Barcelona alt yapısında Avrupa’da futbola başlayan Icardi Sampdoria’da oynadığı futbolla kendini gösterdi. Arjantinli golcü 2013 yılında Sampdoria’dan Inter’e 13 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer oldu.

2 KEZ GOL KRALI OLDU

Icardi en verimli dönemini Inter yıllarında geçirdi. 2016-2017’de 24 gol, 2017-2018 sezonunda ise 29 golle İtalya Serie A’da 2 kez gol kralı oldu. Icardi bu performansının ardından 50 milyon Euro bedelle PSG’ye transfer oldu.

ARJANTİN MİLLİ TAKIMI

Arjantin Milli Takım formasını 8 kez giyen Icardi 1 gol atma başarısı gösterdi. Golcü futbolcunun PSG ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

İlginizi Çekebilir

Fenerbahçe Opet Sultanlar Ligi şampiyonu

Sultanlar Ligi 2023-2024 şampiyonu Fenerbahçe Opet oldu. voleybolda Fenerbahçe rakipsiz kaldı yine şampiyon hep şampiyon. …

Sınırsız Hosting