Ana Sayfa / Kadınca / İdo boşanıyor

İdo boşanıyor

Yasemin Şefkatli ile İdo’nun boşanma aşamasında oldukları ileri sürüldü.

İdo babası gibi evliliğini yürütemedi iddiası. Görkemli bir düğünle hayatlarını birleştiren Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses hakkın ortaya atılan yeni iddia gündeme bomba gibi düştü. İdo Tatlıses aldığı haberle adeta yıkıldı! Hayal kırıklığına uğrayan Tatlıses, gözyaşlarına boğuldu. Boşanacakları öne sürülen İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli’nin boşanma nedenlerini duyan şoke oluyor. İşte tüylerinizi diken diken yapacak o neden…

Aşklarını 2021 yılında evliliğe döken İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli, görkemli bir düğünle magazin gündemini sallamıştı. Birbirinden değerli sanatçılar düğüne akın ederken güzel görüntüler ortaya çıkmıştı. Ancak gelen haber herkesi üzdü. İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli boşanıyor. Boşanma nedenlerini duyan şoke oluyor.

SÖZLERİ HERKESİ KISKANDIRMIŞTI

Tanıştıkları anı anlatan ikili aşk dolu sözlerle kendilerine hayran bırakmıştı. Özellikle Yasemin Şefkatli’nin eşi İdo Tatlıses hakkında dediği şu sözleri gündem olmuştu:

“Beş yıl oldu biz tanışalı. İdo ile iki hafta boyunca bir mekanda karşılaşıyorduk. İdo da bir gün beni görüp, Intagram’ına bir fotoğraf koydu. Üzerinde sarı bir tişört vardı, restoranın adını yazıp, ‘sarışın kız bul beni’ yazdı. İlk tanıdığımda İdo asi ruhlu bir adamdı. ‘Evleneceğim adam bu’ dememiştim ama etkilenmiştim.

k5-5.jpg

GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ

Birbirlerine olan aşkları ile gündemden düşmeyen ikili bu haberle gündeme bomba gibi düştü. İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli boşanıyor!

ÇOCUK YAPMAK İSTEDİ

Çıkan iddialara göre İdo Tatlıses’in çocuk isteği, babama olmak için hazır olduğunu dile getirdi ancak Yasemin Şefkatli’nin ‘Buna ben hazır değilim’ cevabı verdiği ileri sürüldü.

gggg-5.jpg

BOŞANMA İŞLEMLEERİNİ BAŞLATTILAR

Yasemin Şefkatli’nin bu cevabı üzerinde pürüzler yaşayan İdo Tatlıses’in evden ayrıldığı belirtildi. İkili sessiz sedasız boşanma işlemlerini başlattı. İkilinin çıkan iddialara karşı bir yanıt vermemesi de bu denenleri doğruluyor.

k67.jpg

İDO TATLISES KİMDİR?

İdo Tatlıses ya da İbrahim Tatlı, 15 Şubat 1992 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Tatlıses, Berklee College of Music’in Arrange and Producer bölümünde eğitimi aldı.

İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna çiftinin oğlu olan İbrahim’in ismi kısaltılarak İbrahim ve Derya’nın oğlu anlamına gelen İdo adı kullanılmaya başlamıştır. İdo Tatlıses, eğitimini İsviçre’de College du Leman’da tamamlamıştır.İş hayatına Tatlıses Tv’de başlayan İdo, 2013 yılında Dj’lik ve Tatlıses Kebap işletmesinde görev yapmaya başladı.

Lisans eğitimini Beykent Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları Bölümünde tamamlayan İdo, sonrasında Amerika Boston’da sayılı müzik okullarından Berklee’ye giderek 15 ay müzik eğitimi aldı. 2014 yılında Sonsuz Teşekkürler adlı single ile müzik dünyasına ilk adımını atmıştır. Daha sonra Satır Satır isimli ikinci singlenı piyasaya sürmüştür. 2015 yılında ise Kaç kere ve Aşk Bunun Adı isimli şarkılara klip çekmiştir.

YASEMİN ŞEFKATLİ KİMDİR?

Yasemin Şefkatli, 1992 yılında İstanbul’da doğmuştur. Sosyal medya fenomeni Hilal Şefkatli’nin de kuzeni olarak bilinmektedir. Özel İstek Vakfı Semiha Şakir Lisesi’nden mezun olmuştur. Lisans eğitimini iç mimarlık ve çevre tasarımı bölümünde tamamlamıştır. Mesleği mankenlik ve modellik olarak bilinmektedir. 2017 yılından beri beraber olduğu şarkıcı İdo Tatlıses ile 7 Ekim 2021 tarihinde evlenmiştir. Yasemin Şefkatli’nin boyu 1.71 ve kilosu 57 dir.

İlginizi Çekebilir

Fatih Terim Panathinaikos’tan gönderildi

Yunanistan macerası kötü biten Fatih terim, büyük öfke içinde. Türkiye’de kendisine İmparatoır denilen futbol adamı …

Sınırsız Hosting