Ana Sayfa / Kadınca / İhsan Anlı öldü, Müge Anlı yıkıldı

İhsan Anlı öldü, Müge Anlı yıkıldı

Müge Anlı’nın babası kim,neci ve ölüm nedeni ne soruları. İhsan Anlı ölümü, kızı Müge Anlı’yı yıktı.

İhsan Anlı neci kim, ölüm nedeni ne soruları. Müge Anlı’nın babası öldü. ATV’nin sevilen programı ‘Müge Anlı ile Tatlı Sert’ programının başarılı sunucu Müge Anlı’nın babası İhsan Anlı, hayatını kaybetti.

İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile nikah masasına oturan Müge Anlı, aldığı acı haberle yıkıldı. Başarılı sunucunun babası İhsan Anlı, hayatını kaybetti.

ALDIĞI ACI HABERLE YIKILDI

Aldığı acı haberle yıkılan Müge Anlı, dostları ve yakın akrabaları tarafından teselli edilirken, İhsan Anlı’nın cenazesinin dün Fatih Camisi’nde kılınan öğle namazı sonrası aile kabristanlığına defnedildiği öğrenildi.

MÜGE ANLI’NIN BABASI İHSAN ANLI KİMDİR?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı, 19 Aralık 1973 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Başarılı sunucu Müge Anlı’nın babası İhsan Anlı’dır. Fakat babasına dair pek fazla detay bulunmamakta. Müge Anlı’nın annesi ise öğretmendir. Anlı’nın, babasıyla uzun yıllardır küs olduğundan dolayı görüşmediği bilinmekte. Bu nedenle babası hakkında çok fazla bir detay bilinmiyor.

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Sınırsız Hosting