Ana Sayfa / Kime Ait / İhsan Kalkavan kaç doğumlu, nereli

İhsan Kalkavan kaç doğumlu, nereli

Kalkavan ailesi ve İhsan Kalkavan bilgileri. İhsan Kalkavan yine gündem oldu. Bir dönemler adı beşiktaş ile anılan İhsan Kalkavan şu sıralar bambaşka bir davanın adamı olarak aranıyor. İhsan Kalkavan‘ın yaşı ve işi de merak ediliyor. 

İhsan Kalkavan aslen nereli, kaç doğumlu ve gerçek mesleği ne diye siz de merak edenlerdenseniz bilgikahiniolarak hazırladığımız İhsan Kalkavan biyografisi tam size göre. Türkiye’nin bir dönem en ünlü işadamlarından biriydi İhsan Kalkavan. Özellikle bir dönem Beşiktaş ile çok sık adı anılan İhsan Kalkavan son dönemde FETÖ ile anılmaya başlandı. bu da İhsan Kalkavan’ı yenideng ündeme getirdi. İhsan Kaylkavan nerede yaşıyor, şimdi nerede tam bilinmiyor ama yurtdışında olduğu söyleniyor.

İHSAN KALKAVAN NE MEZUNU VE İŞİ

Şimdi gelin herkesin merak ettiği İhsan Kalkavan kim sorusunun yanıtını birlikte okuyalım: İhsan Kalkavan, 1948 yılında İstanbul’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini İskenderun’da, Lise tahsilini de Mersin’de tamamladı. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilimler Yüksek Okulu’ndan mezun oldu. 1968 senesinde de Yusuf Kalkavan ve Oğulları Şirketi’nin hissedarı olarak ticari yaşamına başladı. 1975 yılında da Yüksek Denizcilik Okulu’nu bitirerek Uzak Yol Güverte Zabiti yetki belgesini aldı. 1978’de babasının trafik kazasında vefatı üzerine de kardeşleriyle birlikte kurduğu tüm şirketlerin yönetimini devraldı. Bunun yanında Asya Finans ve Işık Sigorta gibi 15’den fazla uluslararası şirketin de yönetim kurulu başkanlığını yürüttü. Öte yandan Kalkavan, Türkiye’nin en büyük filosunun sahipliğini yapmaktadır.

İlginizi Çekebilir

Zorlu binasına silahlı saldırı

Zorlu Holding’e silahlı saldırı. İstanbul’da holding binası kurşunlandı. Şişli’de bulunan Zorlu Holding binasına silahla ateş …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting