Ana Sayfa / Kadınca / İlayda Alişan Kırmızı Oda’da

İlayda Alişan Kırmızı Oda’da

Kırmızı Oda, İlayda Alişan da kadroya dahil oldu. İlayda Alişan Kırmızı Oda’da hangi karakteri canlandıracak? Geçen sezon birbirinden ünlü ve başarılı oyuncuları ağırlayan TV8’in fenomen dizisi Kırmızı Oda, yeni sezona hazırlanıyor. Son olarak Serkay Tütüncü ile Masumiyet dizisinde başrolleri paylaşan İlayda Alişan, yeni sezonda Kırmızı Oda’da olacak.

İlayda Alişan Kırmızı Oda’ya girdi. Rol aldığı Masumiyet dizisi ile büyük beğeni toplayan İlayda Alişan’ın yeni projesi belli oldu. Geçen sezon Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır, Hülya Avşar ve Serkay Tütüncü’yle başrolü paylaştığı Masumiyet dizisiyle dikkatleri üzerine çeken Alişan, TV8’in fenomen dizisi Kırmızı Oda’ya dahil oldu. TV100’de yer alan habere göre İlayda Alişan, Ayça Bingöl ve Güneş Hayat’ın da yeni sezon bölümlerinde rol alacağı Kırmızı Oda’ya katıldı.

ÜNLÜ İSİMLER KADROYA DAHİL OLUYOR

Doktor Gülseren Budayıcıoğlu’nun danışmanlığında çekilen, ele aldığı çarpıcı insan öyküleri kadar aralarında Melisa Sözen, Pınar Deniz ve Burcu Biricik gibi iddialı konuk oyuncularıyla da adından söz ettiren Kırmızı Oda’ya son olarak yıldız bir isim daha katılmıştı. Ünlü oyuncu Ayça Bingöl’ün de yeni sezonda Kırmızı Oda’da olacağı duyurulmuştu.

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Sınırsız Hosting