Ana Sayfa / Manşet / İlkay Gündoğan Barcelona’ya imza attı

İlkay Gündoğan Barcelona’ya imza attı

Barcelona İlkay Gündoğan’ı kadrosuna kattı. İlkay Gündoğan’ın serbest  kalma bedeli ise duda uçuklattı. ilkay Gaündoğan dünyanın en pahalı futbolcular listesinde.

Barcelona, İlkay Gündoğan’ı transfer etti. İlkay Gündoğan 2025 yılına karar Barcelona’da. Barcelona, Manchester City ile yollarını ayıran İlkay Gündoğan ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. 32 yaşındaki futbolcunun mukavelesine Barcelona, 400 milyon euroluk serbest kalma bedeli koydu.

Barcelona, İlkay Gündoğan transferinde mutlu sona ulaştı. Katalan devi, deneyimli orta saha ile 2025 yılına kadar sözleşme imzaladı.

SERBEST KALMA BEDELİ 400 MİLYON EURO
Barcelona’dan yapılan açıklamada, Manchester City ile sözleşmesi sona eren İlkay Gündoğan’ın transfer edildiği duyuruldu. Katalanlar, Gündoğan ile 2 yıllık sözleşme imzalarken serbest kalma bedelini ise 400 milyon euro olarak belirledi.

51 MAÇTA FORMA GİYDİ
İlkay Gündoğan, geçen sezon Premier Lig ve Şampiyonlar Ligi’ni kazanan Manchester City’de 51 resmi maçta forma giydi. 32 yaşındaki futbolcu bu karşılaşmalarda 11 gol ve 7 asistlik skor katkısı verdi.

Barcelona, İlkay Gündoğan transferini bu paylaşımla duyurdu:

Son Dakika: İlkay Gündoğan, Barcelona'da

İlginizi Çekebilir

Şanlıurfa’da kaçak trafo opğerasyonu

Şanlıurfa ilçelerinde kaçak trafo operasyonları. Kaçak elektrik kullanan çiftçiler yakalandı. 100 bin nüfuslu ilçeye yetecek …

Sınırsız Hosting