Ana Sayfa / Yaşam / İlker Gönen intihar etti ididası

İlker Gönen intihar etti ididası

İlker Gönen hapiste intihar etti iddiası. Yenidoğan Çetesi sanığı doktor İlker Gönen cezaevinde intihar etti!

İlker Gönen neci, nereli ve kim? Yenidoğan Çetesi davasının sanıklarından, tutuklu doktor İlker Gönen’in cezaevinde intihar ettiği iddia edildi.

Gazeteci Emrullah Erdinç, Yenidoğan Çetesi davası sanıklarından Dr. İlker Gönen’in tutuklu bulunduğu cezaevinde intihar ettiğini açıkladı.

Hayatını kaybeden Gönen’in intiharının ardından savcılık cezaevi personeli hakkında soruşturma başlattı.

İLKER GÖNEN KİMDİR?
Yenidoğan Çetesi davası kapsamında sanık olarak gösterilen Dr. İlker Gönen Antalya’da bulunduğu cezaevinde intihar ederek hayatına son verdi.Dava kapsamında iddianamede, sanıklar Fırat Sarı ve İlker Gönen için 10 bebeğin ölümü nedeniyle “kasten öldürmenin ihmali davranışla işlenmesi”, “nitelikli dolandırıcılık” ve “suç işlemek amacıyla örgüt kurmak” suçlarından 10 kez, “resmi belgede sahtecilik” suçundan da 11 kez uygulanmak üzere toplam 177 yıl 6’şar aydan 582 yıl 9’ar aya kadar hapis cezası talep edilmişti.

 

İlginizi Çekebilir

Başmühendis Engin Pazar ölü bulundu

Engin Pazar ölü bulundu. Amasra maden faciası sonrası tanık olarak ifgade veren başmühendis ölü bulundu. …

Sınırsız Hosting