Ana Sayfa / Manşet / İmamoğlu’na 61 numaralı FB forması

İmamoğlu’na 61 numaralı FB forması

Uğur Dündar Ekrem İmamoğlu’na 61 numaralı Fenerbahçe forması hediye etti. Trabzon’un plaka numarası olan 61 rakamı FB’de İmamoğlu’na forma numarası oldu.

Fenerbahçe’nin 61 numaralı forması Ekrem İmamoğlu’Na hediye edildi. Fenerbahçe’den Trabzonspor’a 61 numara göndermesi geldi. Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na 61 numaralı Fenerbahçe forması hediye etmesine yönelik yapılan eleştirilere yanıt verdi. Dündar, “61 numarayı Fenerbahçeli yaptık” dedi.

İMAMOĞLU 61 NUMARALI FB FORMASI GİYECEK

Kalamış’taki Faruk Ilgaz Tesisleri’nde gerçekleştirilen toplantıda konuşan Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na 61 numaralı Fenerbahçe forması hediye etmesi ile ilgili açıklama yaptı.

Gazeteci Cengiz Tokgöz, kürsüde bulunan Dündar’a, “Ekrem İmamoğlu’na neden 61 numaralı forma verdiniz, neden 34 numaralı forma hediye etmediniz?” diye sordu.

Bu soru üzerine söz alan Uğur Dündar, “Sayın İmamoğlu’na 61 numaralı formayı hediye ettik, yakasına da Fenerbahçe rozetini taktık. Böylece 61 numarayı Fenerbahçeli yaptık. Söylemek istediğimiz, ‘Herkes bir gün Fenerbahçeli olacak.’ Bunu böyle değerlendirenlere çok teşekkür ediyorum. Mesajımız budur ve geri kalanlar ayrıntılardır. Fenerbahçe, şanlı tarihine o kadar öz güvenle bakmaktadır ki ayrıntılarla uğraşmaz ve o ayrıntılar Fenerbahçe tarihine asla toz kondurmaz” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

Acun Ilıcalı Ali Koç’un listesinde

Acun Ilıcalı, Ali Koç’un yönetim kurulu listesine girdi. Fenerbahçe’de Acun Ilıcalı yönetici oluyor. Acun Ilıcalı, …

Sınırsız Hosting