Ana Sayfa / Kime Ait / İnternet bant daraltma ne?

İnternet bant daraltma ne?

İnternet sitesi bant daraltma nasıl ve neden yapılır. İnternet hız nasıl düşürülür. Bazen internet hızında sorun olmadığı halde bir siteye girmek oldukça zor olabiliyor. Bunun sebebi; kullanıcıların erişimini zorlaştıran bant daraltma uygulamasıdır.

İnternet bant daraltma nasıl yapılıyor, internet sitesi bant daraltma neden yapılır? Bazen, normalde çok hızlı erişim sağlayabildiğimiz bir web sitesine girmek oldukça yavaş ve sıkıcı olabiliyor. Bu durum, internet hızından değil; bant genişliğinin daraltılmasından kaynaklanıyor. Peki, bant daraltma nedir ve nasıl uygulanır? Detaylara bakalım…

Bant daraltma uygulaması nedir ve nasıl uygulanır? Sosyal medyada bant daraltma neden yapılır?

BANT DARALTMA NEDİR?

Bant genişliği; bir web sitesinin kapasitesini ifade eder. Bant genişliği ne kadar fazlaysa, kullanıcıların bir siteye girmesi o kadar kolay olur. Bu yüzden her web sitesinin kendine ait bir erişim hızı vardır çünkü bant genişliği, her siteye göre değişir. 

Ancak bant daraltma; bu kapasitenin düşmesini ve kullanıcıların ilgili web sitesine çok yavaş bir şekilde erişmesine neden olur. Bunu; işlek bir caddede hızla akan trafik gibi düşünebiliriz. Eğer, yolu tek şeride düşürürseniz, trafik oldukça yavaş akar

Bant daraltma uygulaması nedir ve nasıl uygulanır? Sosyal medyada bant daraltma neden yapılır?

BANT DARALTMA NASIL UYGULANIR?

Bant daraltma; bir web sitesine erişimin yavaşlatılmasıdır. Kullanıcılar aktif olarak siteye giriş yapabilir ancak bu oldukça zor ve yavaş bir şekilde olur. Bu yüzden, bazen internet hızında bir sorun olmamasına karşın, bazı web sitelerine giriş yapmak zorlaşır.

İlginizi Çekebilir

At keserken yakalandılar

Sultangazi’de at eti baskını. İstanbul’da at kesimi arttı millete at eti yediriyorlar. Etin zamlanması sonrası …

Sınırsız Hosting