Ana Sayfa / Kadınca / İntizar yaşı, nereli ve eğitimi

İntizar yaşı, nereli ve eğitimi

İntizar aslen nereli, asıl adı ne, kaç yaşında. Şarkıcı İntizar’ın bilinen şarkıları ve albümleri. İntizar evli mi, sevgilisi kim ve hiç evlendi mi soruları. Şarkıcı İntizar ne mezunu, kaç doğumlu ve burcu ne bilgileri. 90’lı yıllardan beri Türk müziğinde adı geçen işlere imza atan İntizar’ın hayatına dair birçok detay merak ediliyor. Şarkıcı İntizar kimdir sorusunu soran vatandaşlar, kaç yaşında olduğunu ve nereli olduğunu da araştırıyor. İşte İntizar’ın hayatına dair merak edilen ayrıntılar.

Şarkıcı İntizar kaç yaşında, memleketi ne ve İntizar’ın gerçek adı var mı nereli bilgileri. Yıllar önce bir konserde keşfedilen İntizar, imza attığı albümlerle kendi dinleyici kitlesini yaratmıştı. Peki İntizar kimdir? Asıl adı İntizar Arslan olan ve basında İntizar olarak tanınan şarkıcının hayat hikayesine dair merak edilenler haberimizde…

KONSERLE BAŞLAYAN ÜNLÜ OLMA SÜRECİ

Sibel Can’ın bir konserinde sahneye çıkınca konseri izleyenler arasında olan Ahmet Selçuk İlkan ve Ferdi Tayfur, konser sonrası İntizar’la irtibata geçer, Ferdi Tayfur, İntizar’a, sesini çok beğendiğini ve ona albüm yapmak ister.

İNTİZAR KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

1974’de Tunceli’de doğan İntizar’ın soyadı Arslan’dır. Babası asker, annesi ise ev hanımıdır. Babasının görevi nedeniyle Muğla ve İzmir’de yaşamıştır. İzmir’de düzenlenen bir müzik yarışmasında Türk Halk Müziği ve pop müzik dallarında birinci olan şarkıcı Ağrı Eğitim Fakültesi’nden mezun olmuştur.

İntizar’ın albümleri:

Gelincik (1997)

Gece Nemi (2000)

Göçebe (2002)

Aldanırım (2003)

Nazar Boncuğum (2005)

Ihlamurlar Altında / Nazar Boncuğum (2006)

Ömrüm Senindir (2009)

Aşk Yağmurları (2013)

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Sınırsız Hosting