Ana Sayfa / Kime Ait / iPhone 8 Türkiye satış fiyatı (iPhone 8 çıkış tarihi)

iPhone 8 Türkiye satış fiyatı (iPhone 8 çıkış tarihi)

iPhone 8 özellikleri ve Türkiye satış fiyatı akıllı telefon pazarında rekor kıracak. ABD’de bile iPhone 8 satış fiyatı 1000 doların üzerinde olacak bu da Türkiye’de 3-3 bin 500 dolar anlamına geliyor ki Türk lirası ile bir iPhone 8 yaklaşık 10 bin lira civarında olacak. Apple’ın bu yıl tanıtması planlanan en yeni telefonu iPhone 8’in fiyatının 1000 dolardan aşağı olmayacağı konuşuluyor. Türkiye’de fiyatı 5500 TL’ye kadar çıkan iPhone 7 Plus’lar düşünüldüğünde cihazın Türkiye fiyatı cepleri daha da fazla yakacak gibi!

Apple 10’uncu yıla özel iPhone 8’i çıkaracak ve dünyanın en pahalı telefonu ünvanın alacak. iPhone 8’in özellikleri ise bugüne kadar hiç bir telefonda olmayan özellikler olacak gibi görünüyor. Fast Company’nin hazırladığı bir rapora göre iPhone 8 bugüne dek görülmüş en pahalı iPhone modeli olabilir.

iPHONE 8’İN ÇIKIŞ TARİHİ VE TÜRKİYE’YE GELİŞİ

Teknoloji meraklıları ve iPhone hayranları sabırsızlıkla Apple’ın yeni telefonunu bekliyor. Zira raporda cihazın ABD satış fiyatının 1000 dolardan fazla olabileceği belirtiliyor.Raporda ayrıca cihazın 3D algılama Teknolojisi ile birlikte satışa sunulacağı ve cihazın beklenenden daha erken piyasaya sürülmesinin imkanı olmadığı bilgisi de yer alıyor.

iPhone’un 10. yıldönümü nedeniyle bugüne dek görülmüş en iyi ve en pahalı iPhone ile piyasayı sallamayı planladığı düşünülen Apple’ın gerçekten de böyle bir fiyat etiketi belirleyip belirlemeyeceği ise merak konusu oldu denebilir.

İPHONE T’S ÇIKIŞ VE FİYATI

TÜRKİYE’DE EN ÇOK SATILAN TELEFONLARDAN BİRİ DE İPHONE MODELLERİ. Çünkü piyasada bulunan en pahalı iPhone şu anda (ABD fiyatlarından bahsediyoruz tabii.) 949 Dolar’lık fiyat etiketine sahip. Bu da iPhone 7 Plus modeli ve oldukça büyük bir saklama kapasitesi ile birlikte satılıyor.shiftdelete.net’in haberine göre Fast Company’nin raporu ayrıca iPhone 8 ile birlikte iPhone 7s’in de tanıtılacağını ve 4.7 ile 5.5 inç’lik iki modelinin olacağını da vurguluyor. İddialara göre iPhone 7s’in yan tarafında bulunan fiziksel tuşlar da artık dokunmatik bir alana dönüşecek.

İlginizi Çekebilir

Zorlu binasına silahlı saldırı

Zorlu Holding’e silahlı saldırı. İstanbul’da holding binası kurşunlandı. Şişli’de bulunan Zorlu Holding binasına silahla ateş …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting