Ana Sayfa / Kadınca / Iraklı Barbie’lerin ölümü

Iraklı Barbie’lerin ölümü

Irak’ta güzellik uzmanı kadınlar ve sosyal medya fenomeni kızlar tek tek ölüyor ya da öldürülüyor. Bir haftada iki ünlü güzellik uzmanı öldürüldü Bağdat’ta. Irak’ın başkenti Bağdat’ta geçen hafta esrarengiz bir şekilde hayatını kaybeden “Iraklı Barbie” lakabıyla tanılan ünlü güzellik uzmanı Refif el-Yaseri’nin sonra bugün başka bir güzellik uzmanı Reşa el-Hasan’nın ölüm haberi geldi.

Bağdat’ta fenomen sosyal medya isimleri öldürülüyor mu? Iraklı Barbie’ler olarak bilinen iki ünlü kadın birer hafta arayla öldü. Geçen hafta 33 yaşındaki Iraklı Barbie lakabıyla tanılan Refif el-Yaseri esrarengiz bir şekilde hayatını kaybetmiş polis soruşturma başlatmıştı. Irak Sağlık Bakanlığı bugün de güzellik uzmanı Reşa el-Hasan’ın vefat ettiğini açıkladı. Bakanlık, başkent Bağdat’ta bir güzellik merkezi yöneten Reşa el-Hasan’ın kaldırıldığı Şeyh Bin Zayid hastanesinde hayatını kaybettiğini duyurdu.

El-Hasan’ın ölüm nedenini açıklamayan bakanlık ünlü güzellik uzmanın cesedinin morga kaldırıldığını belirtti. Iraklı Barbie Refif el-Yaseri’nin ölüm nedeniyle ilgili açıklama yapan Sağlık Bakanlığı, yüksek miktarda ilaç dozu aldığını ileri sürmüştü.

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Sınırsız Hosting