Ana Sayfa / Spor / İran-ABD maçı izle

İran-ABD maçı izle

Bugün dünya kupası maçları. 29 Kasım kupa maçları kim kiminle oynuyor. İran, ABD canlı maçı.Katar’da devam eden Dünya Kupası’nda 2. maçlar sona erdi. 3. maçlar öncesi geri sayım başlarken şu ana kadar son 16 biletini alan takımlar Fransa, Brezilya ve Portekiz oldu. Bugün birbirinden kritik 90 dakikalar oynanacak, futbolseverler büyük bir heyecan yaşayacak. 2022 Dünya Kupası maçlarını naklen izlemek isteyen futbolseverler, günün programını araştırıyor, “Bugün hangi maçlar var? 29 Kasım Dünya Kupası’nda hangi gruplarda, hangi maçlar oynanacak? 2022 Dünya Kupası günün maçları ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?” sorularının yanıtları merak konusu. Detaylar haberimizde.

İRAN-ABD TRT 1 SAAT KAÇTA

Dünya Kupası 29 Kasım hangi ülkelerin maçları var? İran-ABD maçı saat kaçta.

2022 Dünya Kupası’ndaki ABD – İran maçı öncesinde ABDli futbolcuların basın toplantısına katılan İranlı gazeteci, uzun süre soru sorma fırsatı tanınmaması üzerine saygı isyanında bulundu
2022 Dünya Kupası B Grubu’nda yarın karşı karşıya gelecek olan İran – ABD maçı öncesi tansiyon giderek yükseliyor. ABD’li futbolcular Tim Ream ile Walker Zimmerman’ın basın toplantısı gündeme oturdu.

ABD’nin futbol takımının sosyal medya hesabında maç öncesi duyurusunda İran’ın bayrağının İslam Cumhuriyeti’nin amblemi olmadan yayınlaması tansiyonu yükseltirken iki saat sonraki basın toplantısında da gerginlik yaşandı.

Yahoo’nun aktardığına göre İran’ın ‘Tasnim Ajansı’ muhabirinin 1998 Dünya Kupası’nda Ream ve Zimmermann’ın kaç yaşında olduğu üzerine sorduğu soru sonrasında basın toplantısı sona erdi. Bu soru öncesinde se İrnalı Shervin Taheri, “ABD Medya Sorumlusu, uluslararası medyaya saygı göstermeli. Burası MLS Kupası değil, Dünya Kupası” diyerek tepki gösterdi.

Tim Ream “Kaç yaşında ve neredeyim… Sanırım 9 yaşındaydım ama Dünya Kupası’ndaki maç sırasında nerede olduğumu bilmiyordum. Sanırım dışarıda oynuyordum” ifadelerini kullandı.
Katar’da devam eden 2022 Dünya Kupası’nda heyecan son sürat devam ediyor. 2. maçlar, dün oynanan Kamerun-Sırbistan, Brezilya-İsviçre, Güney Kore-Gana ve Portekiz-Uruguay maçlarıyla sona erdi. Ev sahibi Katar ile Kanada’nın veda etmesi kesinleşirken Fransa, Brezilya ve Portekiz son 16 biletini almayı garantileyen takımlar oldu. Dünya Kupası heyecanı bugün oynanacak 3. maçlarla sürecek.

Bugün hangi maçlar var? 28 Kasım 2022 Dünya Kupası günün maçları ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

2022 Dünya Kupası’nda bugün (29 Kasım Salı günü) A ve B Grup maçları oynanacak. Ekvador-Senegal, Hollanda-Katar, Galler-İngiltere ve İran-ABD maçlarının ardından bir üst tura yükselen takımlar belli olacak.

18.00: (A Grubu) Ekvador-Senegal / TRT 1
18.00: (A Grubu) Hollanda-Katar / TRT Spor
22.00: (B Grubu) Galler-İngiltere / TRT 1
22.00: (B Grubu) İran-ABD / TRT Spor

İlginizi Çekebilir

Ankaraspor-Nazillispor maçı şikeli mi?

Ankaraspor-Nazillispor maçında şut ible çekilmedi maçta şike yapıldığı öne sürüldü. TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta dün …

Sınırsız Hosting