Ana Sayfa / Kadınca / İrem Derici partiler üstüymüş

İrem Derici partiler üstüymüş

İrem Derici siyaset üstü olduğunu açıkladı.  Elazığ’da 30 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan Salçalı Köfte Festivali’nde sahne alması beklenen Şarkıcı İrem Derici’nin konseri iptal edildi. Bazı siyasi parti ve STK’ların hedef gösterdiği Derici, konserin iptal edilmesine tepki gösterdi. Derici, “Ben partiler üstüyüm, ben siyasetler üstüyüm! Ben sanatçıyım; bende renk, dil, din, ırk, cinsiyet ayrımı olmaz!” dedi.

Şarkıcı İrem Derici kendini siyaset ve partiler üstü şan etti. Konseri iptal olan İrem Derici öfke kustu. Şarkıcı İrem Derici’nin bazı siyasi parti ve STK’lar tarafından hedef alınmasının ardından Elazığ’da 30 Eylül-2 Ekim arasında düzenlenecek olan Salçalı Köfte Festivali’ndeki konseri iptal edildi.

Konseri iptal edilen İrem Derici, karara tepki göstererek, yaptığı paylaşımla “Ben partiler üstüyüm, ben siyasetler üstüyüm! Ben sanatçıyım; bende renk, dil, din, ırk, cinsiyet ayrımı olmaz!” dedi.

nn.png

Elazığ’da gelenekselleşen ve bu yıl dördüncüsü yapılacak olan Salçalı Köfte Festivali’nde sahne alacak olan şarkıcı İrem Derici, Hür Dava Partisi (HÜDA-PAR) İl Başkanı Yasin Kavaklı tarafından hedef alınmıştı. İrem Derici’nin konserinin iptal edilmesine yönelik baskılar sonrasında festivali organize eden Elazığ Tatlıcılar Odası Başkanı Zülfü Tarhan, festivalde İrem Derici konserinin iptal edileceğini açıkladı.

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Sınırsız Hosting