Ana Sayfa / Kadınca / İrem Derici silikonları fiyatı
İREM DERİCİ SİLİKON

İrem Derici silikonları fiyatı

Silikon taktıran ünlü şarkıcı İrem Derici, Beyşaz Show’da silikonlarının kaç paraya yapıldığını açıkladı. İrem Derici silikonlu haliyle ilk kez Beyaz Show’da ekrana çıktı. Son zamanlarda yaşadığı aşkla ve verdiği kilolarla sürekli gündeme gelen İrem Derici dün akşam Beyaz Show’a katıldı. Ünlü şarkıcı İrem Derici bakın silikonlarıyla ilgili neler söyledi?

İrem Derici, nasıl zayıfladı, kaç kilo verdi ve silikonlarıyla gündemde. Beyaz Show’da şarkıcı İrem Derici rüzgarı estib Lider Şahin ile yaşadığı aşk olsun, verdiği kilolar olsun onu bir an olsun gündemden eksik etmedi. İrem Derici hep çok konuşulanlardan oldu. Şimdi de kilolarına ve yaşadığı aşka bir de slikonlar eklendi. Peki İrem Derici’nin silikonları ne kadara mal oldu?

İREM DERİCİ’NİN SİLİKONLU GÖĞÜSLERİ GÜNDEM OLDU

Beyazıt Öztürk, showunda İrem Derici’yi silikonları üzerinden esprilerle konuklarını güldürdü. Sıkı bir diyet ile 32 bedene kadar düşen İrem Derici, Beyaz Show’da kağıt sorularından gelen soruya esprili yanıtlar verdi! Kendisi ile barışık olan Derici, “Çok zayıflayınca, bazı kadınsı hatlarını kaybedince, böyle bir şeye ihtiyaç duyabiliyorsun!” diye yanıt verince, Beyaz yanıtı çok eğlenceli bulmadı ve İrem Derici’ye esprileri ile yüklendi! Aralarındaki atışma herkesi çok güldürdü! İrem Derici, hastanede magazine yakalanma hikayesini de anlatınca, seyirciler kahkahalarını tutamadı! Bu sırada aslında silikon hikayesini gizlemek istediğini ama başaramadığını da itiraf etti.

İREM KİLO AL KAMPANYASI
Halk mutsuz! Beyaz Mutsuz! Eypio & Burak King bile kafasına takmış! İrem Derici’nin eski halini geriye isteyenler çoğunlukta! Beyaz’da boş durmadı “İrem Kilo Al!” diye bir kampanya başlattı! Halk (neredeyse) İrem Derici’ye gördüğü yerde zorla yemek yedirecek! Eypio & Burak King’in de yer aldığı klip…

İlginizi Çekebilir

Bahar Öztan öldü

Bahar Öztan neci, nereli? Yeşilçam yıldızı Bahar Öztan öldü. Bahar Öztan kaç yaşında öldü. 2024 …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting