Ana Sayfa / Manşet / İrfan Can Kahveci sezonu kapattı

İrfan Can Kahveci sezonu kapattı

İrfan Can Kahveci sezonu kapattı, omzunda kırık var. Fenerbahçe’de İrfan Can Kahveci’nin bu sezon forma giymesi artık zor futbolcu uzun süre sakat kalacak. Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci’nin omuz başında non-deplase kırık tespit edildiğini açıkladı.

İrfan Can Kahveci’nin omzunda kırık tespit edildi ünlü futbolcunun sezonu kapatabileceği belirtiliyor. Fenerbahçe’de İrfan Can Kahveci’nin artık forma giymesi çok zor bu sezon. Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci’nin omuz başında non-deplase kırık tespit edildiğini açıkladı.


İŞTE O AÇIKLAMA

“Başakşehir maçında aldığı darbe sonrası sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan futbolcumuz İrfan Can Kahveci’nin yapılan görüntülemesinde omuz başında non-deplase kırık tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır.”
İRFAN CAN KAHVECİ HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTI
Fenerbahçe’nin geçtiğimiz yaz transfer döneminde 7 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattığı İrfan Can Kahveci, sarı-lacivertli formayla beklentilerin altında kaldı.
6 MAÇ UZAK KALDI
31 Ocak 2021’de Fenerbahçe’ye transfer olan 26 yaşındaki milli futbolcu, sakatlıklardan ötürü 6. kez sahalardan uzak kalacak. Fenerbahçe’ye geldiğinde sakatlığı bulunan İrfan Can, 5 lig ve 1 kupa maçında üst adale yırtığı nedeniyle oynayamadı.
ŞAMPİYONLUĞUN KAÇTIĞI MAÇTA SAKATLANDI
Yavaş yavaş form tutan İrfan Can Kahveci, üst üste 2 asist yaptıktan sonra Fenerbahçe’nin şampiyonluğu kaçırdığı Sivasspor maçının 9. dakikasında sakatlandı ve son hafta oynanan Kayserispor maçında forma giyemedi.
BU SEZON TOPLAM 11 MAÇ KAÇIRDI
İrfan Can’ın Fenerbahçe’yi etkileyen 3. sakatlığı ise sezon başında yaşadı. Uyluk sakatlığı nedeniyle Avrupa’da ve ligde toplam 11 maç kaçıran İrfan Can Kahveci, arada tekrar oynamayı denediği Sivasspor maçında da yeniden aynı sakatlığı yaşayınca dönüş sürecini uzattı. Fenerbahçe’nin ligde oynadığı son 8 maçta forma giyen İrfan Can, Başakşehir maçında tekrar omzundan sakatlandı.
OMZUNDAN SAKATLANDI
Teknik direktör İsmail Kartal, “İrfan Can omzundan sakatlandığı için devrede Ozan Tufan ile değiştirmek zorunda kaldık.” açıklamasını yaptı. İşte İrfan Can’ın Fenerbahçe’de yaşadığı sakatlıklar
Üst adale yırtığı: 6 maç
Uyluk gerilmesi: 2 maç
Uyluk sakatlığı: 4 maç
Uyluk sakatlığı: 7 maç
Omuz sakatlığı: –
KİLO ELEŞTİRİLERİNE TEPKİ
İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe’nin Altay’ı 2-1 yendiği maç sonrası yaptığı açıklamalarla gündem olmuştu. Hakkındaki eleştirilere yanıt veren İrfan Can Kahveci, kilo aldığı iddialarına tepki gösterdi. Milli futbolcu, “Ama sabrettim, sustum. Susmam kabul etmem anlamına gelmiyor. Bazen taraftarlarımız ıslıklıyor ama onların da haklı. Hiçbir zaman taraftara saygısızlık yapmam. Burası benim hayalimdi. Sonrasında Avrupa hedefim var. Buraya geldiğimden beri 3 kere sakatlandım. Bu da bana ders oldu. Dinlenmeme, beslenmeme daha çok dikkat ediyorum” dedi.
“İSTEKSİZ GİBİ GÖRÜNEBİLİRİM AMA…”
“Fenerbahçe taraftarıyım ve elimden geldikçe emek vermeye çalışıyorum. Dün ıslıkladılar, bugün alkışladılar onlara saygım sonsuz. Hiçbir şey diyemem onlara. Oyun tarzımla olarak isteksiz gibi görünebilirim. Ama benim her zaman oyun tarzım böyleydi. Başakşehir’de de, Gençlerbirliği’nde de nerede olursam. Çünkü ben 4-5 yaşında sabahtan akşama kadar sokakta top oynarken nasıl keyif alıyorsam, sahaya çıktığımda da o istekle oynamaya çalışıyorum her zaman. Başka da bir şey söylemek istemiyorum. İnşallah anlatabilmişimdir anlatmak istediklerimi.”

İlginizi Çekebilir

Filistin’i 3 ülke daha tanıyor

Filistin’i tanıyan ülke sayısı artıyor. İspanya ve 2 ülke daha Filistin’i bağımsız devlet olarak tanıma …

Sınırsız Hosting