Ana Sayfa / Kadınca / İrsel Çivit nereli, yaşı ve neci

İrsel Çivit nereli, yaşı ve neci

İrsel Çivit memleketi, yaşı, nereli ve kimdir bilgileri. Film müzikleri ile tanınan İrsel Çivit’in hayatı merak ediliyor. Başarılı müzisyen hakkında merak edilenler var. Arama motorlarında İrsel Çivit kimdir? İrsel Çivit kaç yaşında, nereli? soruları aratılıyor. Peki, İrsel Çivit kimdir? İrsel Çivit kaç yaşında, nereli? İşte, İrsel Çivit hayatı ve biyografisi!

İrsel Çivit neci, kim ve nereli. İrsel Çivit hakkında tüm merak edilenler. İrsel Çivit kimdir? sorusu merak ediliyor. Yaptığı müzikler ile tanınan başarılı müzisyenin hayatı merak edilenler arasında yer alıyor. Sevenleri arama motorlarında İrsel Çivit kimdir? sorusunun yanıtını arıyor. Peki, İrsel Çivit kimdir? İrsel Çivit kaç yaşında, nereli? İrsel Çivit hayatı ve biyografisi!

İRSEL ÇİVİT KİMDİR?
1 Ocak 1972 yılında Diyarbakır’da doğmuştur. Aslen Kilislidir. Besteci olan Çivit, oğlak burcudur. Besteciliğin yanında Youtube Türkiye Müzik Direktörüdür.

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Sınırsız Hosting