Ana Sayfa / Spor / İsmail Kartal oğlunu yardımcı yaptı

İsmail Kartal oğlunu yardımcı yaptı

Fenerbahçe’de Emre Kartal İsmail Kartal’ın yardımcısı oldu. Emre Kartal, İsmail Kartal’ın oğlu. Fenerbahçe aile kulübü gibi oldu oğul, akraba kadroya girerkek, takım köy takımlarından 6 yemeye başladı. Fenerbahçe’deki çöküşün nedeni belli oldu kulüp aile şirketi haline getirilmiş. Fenerbahçe’nin 6-1 yenildiği Nordsjaelland karşılaşmasının ardından teknik direktör İsmail Kartal’ın yardımcılığını oğlu Emre Kartal’ın yapmasına tepki gösterildi. Bazı taraftarların yeni fark ettiği olay büyük ses getirirken Emre Kartal’ın babası ile birlikte çalışmasını sarı-lacivertlilerin başkanı Ali Koç’un istediği anlara ait video yeniden gündem oldu.

Fenerbahçe’de İsmail Kartal’ın oğlu yardımcısı oldu. Ali koç yönetimindeki Fenerbahçe’nin neden çöktüğü, köy takımından neden  gol yiyerek tarihi hezimete uğradığı anlaşıldı. UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Fenerbahçe deplasmanda Nordsjaelland’a 6-1 yenilirken, teknik direktör İsmail Kartal’ın yardımcı antrenörlüğünü oğlu Emre Kartal’ın yapması büyük tepki çekti.

İSMAİL KARTAL’IN OĞLUNU YANINA ALMASI TEPKİ ÇEKTİ

Fenerbahçe taraftarları karşılaşmanın ardından teknik ekibi yetersiz bulurken, Emre Kartal’a ayrı parantez açtı. İsmail Kartal’ın kendi oğlunu yardımcı antrenör olarak yanına alması tepki çekti. Ancak Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, daha önce yaptığı bir açıklamada bunun sinyalini vermişti.

“SAMANDIRA’DA ÇALIŞIYOR ARTIK”

Ali Koç, temmuz ayında yaptığı açıklamada, “”Küçük bir Kartal daha geliyor, şimdi diyecekler “Nerden geliyor bu?” Bu kardeşimle Samandıra’da rastlaştık, konuştuk, dertleştik. Analizler yapıyordu babasıyla beraber, “Ya dedim sen niye bizde staj yapmıyorsun?” Hocam da kabul etti, o arkadaşımız da Samandıra’da çalışıyor artık. Küçük bir Kartal daha geliyor” ifadelerini kullanmıştı.

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın oğlu tarihi hezimetin önüne geçti! Göreve Ali Koç getirmişti

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın oğlu tarihi hezimetin önüne geçti! Göreve Ali Koç getirmişti

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın oğlu tarihi hezimetin önüne geçti! Göreve Ali Koç getirmişti

İlginizi Çekebilir

Süper Lig 2024-2025 başlama tarihi

Ligler ne zaman başlayacak 2024-2025 belli oldu. 9 Ağustos Süper Lig başlama tarihi. Süper Lig …

Sınırsız Hosting