Ana Sayfa / Genel / İsmail Koncuk, yeniden Akşener’in yanında

İsmail Koncuk, yeniden Akşener’in yanında

İParti, İsmail Koncuk’u yeniden kazandı. İsmail Koncuk, Zafer Partisi’nden ayrıldıktan sonra yeniden İP’e döndü. Eylül 2020’de kurultaydaki “liste tartışmaları” sonrası İYİ Parti’den istifa eden Adana Milletvekili İsmail Koncuk, bugün yeniden İYİ Parti’ye katıldı. Koncuk’un partiye dönmesiyle İYİ Parti’nin Meclis’teki sandalye sayısı 37’ye yükseldi.

İsmail Koncuk İYİ Parti’ye katıldı yeniden. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in daveti üzerine yapılan görüşme sonrasında İsmail Koncuk partiye dönme kararı aldı. Koncuk bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) gerçekleştirilen İYİ Parti grup toplantısına katıldı, Koncuk’un parti rozeti, Akşener tarafından takıldı. Koncuk’un dönüşüyle İYİ Parti’nin milletvekili sayısı 37’ye yükseldi.

İSMAİL KONCUK AKŞENER’İN YARDIMCISI OLACAK İDDİASI

İYİ Parti’den istifa ettikten sonra Zafer Partisi’nin kuruluş sürecinde yer alan ve genel sekreterlik görevini üstlenen Koncuk, 7 Nisan’da “Birkaç kişi ile çıktığımız bu yolda, bu yönetim anlayışı ile maalesef daha ileri gidebilmek mümkün görünmüyor” diyerek istifa etmişti.

İYİ PARTİ’DE LİSTE KRİZİ

Kurultayda Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray ve merkez sağ gelenekten gelen bazı isimlerin 50 kişilik Genel İdare Kurulu’nda yer bulamaması partide tansiyonu yükseltmişti. ‘Yazılmayacaklar’ listesinin salonda dolaştığı ve bu isimlere yönelik çizik operasyonu yapıldığı iddia edilmişti. Ayrıca merkez sağa ait politikacıların da tasfiye edildiği iddia edilmişti.

İlginizi Çekebilir

Cübbeli Ahmet yoğun bakımda mı?

Cübbeli Ahmet kalp krizi geçirdi yoğun bakımda. korona aşısı övücüsü Cübbeli Ahmet’in aşı kaynaklı kalp …

Sınırsız Hosting