Ana Sayfa / Manşet / İsrail askeri cinnet geçirdi arkadaşlarını taradı

İsrail askeri cinnet geçirdi arkadaşlarını taradı

Siyonist İsrail askeri Gazze katliamı nedeniyle delirmeye başlardı. Koğuşunda uyuyan bir İsrail askeri kabus görerek silahına sarıldı kendi askerlerini taradı. İsrail askerlerinin psikolojik olarak delilik sınırına ulaştığı ülkede korku ve paniğin hakim olduğu belirtiliyor. İsrail şehirlerinde deli asker paniği yaşanıyor. Gazze’deki savaşa katılan bir İsrail askeri, izin için döndüğü birliğinde kabus gördü. Korkuyla uyanan asker, tüfeğiyle duvara rastgele ateş açtı

Gazze’den dönen İsrail askerlerinin psikolojik olarak sapıttığı ortaya çıktı. çok sayıda İsrail askerinin hastanelerde psikolojik tedavi gördüğü belirtiliyor. Son olarak katliamcı bir Siyonist askerin kışlasında kendi arkadaşlarını taradığı belirtildi.

Gazze’deki savaşa katıldıktan sonra birliğine dönen bir İsrail askeri, koğuşta uyuduğu sırada kabus gördü. Uykusundan uyanıp tüfeğiyle rastgele etrafa ateş açan asker, koğuştaki diğer arkadaşlarını yaraladı. Şahıs olaydan sonra firar ederken, yaralı askerlerin durumunun iyi olduğu belirtildi.

Gazze’de haftalarca savaştıktan sonra Aşkelon’daki birliğine izne giden İsrail askeri cinnet geçirdi. Uykusunda kabus gören asker, uyandıktan sonra tüfeğiyle duvara ateş etmeye başladı. Şahıs, koğuştaki diğer askerleri vurdu.

ETRAFA ATEŞ AÇTIKTAN SONRA KAYIPLARA KARIŞTI

Asker olaydan sonra firar etti. Askerin sağlık durumunun araştırıldığını belirten İsrail ordusu, soruşturmanın doktorların onay vermesi halinde açılacağını söyledi. Yaralı askerlerin durumunun iyi olduğu belirtildi.

İlginizi Çekebilir

Köprü ve otoyollara zam

Otoyol ve köprü zamlandı. Yeni köprü ve otoyol zamları tarife. Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine …

Sınırsız Hosting