Ana Sayfa / Gündem / İsrail, Cibaliye Mülteci Kampı’nı vurdu

İsrail, Cibaliye Mülteci Kampı’nı vurdu

Siyonist İsrail, mülteci kampını 6 ton bomba ile saldırdı. Gözü dönmüş canavarlar sürüsü siyonist İsrail alçakları masumları hedef almaya devam ediyor. İnsanlıktan nasibini almamış dünyanın en vahşi yaratıkları kabul edilen Siyonist yahudilyer, mazlumlara saldırmayı savaş zannediyor. İsrail ordusu, Gazze’nin kuzeyindeki Cibaliye Mülteci Kampı’nı vurdu. Gazze Sağlık Bakanlığı, hava saldırısında ilk belirlemelere göre 100 kişinin hayatını kaybettiğini, yüzlerce sivilin yaralandığını belirtti. Cibaliye Sivil Savunma Direktörü, “Cibaliye tamamen yok oldu, her biri 1 ton ağırlığında 6 bombayla saldırdılar.” dedi.

İsrail vahşeti sürüyor. Dünyanın gelmiş geçmiş en kanlı en canavar insanı kabul edilen Netanyahu ve siyonist sürüsü mülteci kampını hedef aldı. soykırımcı İsrail, kaliamlarına devam ediyor. dünya üzerindeki tek lanetli kavim olan yahudiler yine binlerce masum insanın kanını döktü. İsrail ordusunun Cibaliye Mülteci Kampı’na düzenlediği saldırıda ilk belirlemelere göre 100 kişi can verdi, yüzlerce kişi yaralandı.

Hamas’ın silahlı kolu İzzedin el-Kassam Tugayları’nın 7 Ekim’de başlattığı Aksa Tufanı operasyonuna Gazze Şeridi’nde sivilleri hedef alarak karşılık veren İsrail  kara operasyonunu da başlattı. Gazze’yi 25 gündür bombalayan İsrail bir kez daha mülteci kampını hedef aldı.

İsrail ordusu, Gazze’nin kuzeyindeki Cibaliye Mülteci Kampını vurdu. Gazze’deki Sağlık Bakanlığı hava saldırısında ilk belirlemelere göre en az 100 kişinin yaşamını yitirdiğini açıkladı. Saldırıda yüzlerce sivil yaralandı.

Son Dakika: İsrail, Gazze'deki Cibaliye Mülteci Kampı'na saldırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Gazze İçişleri Bakanlığı’ndan da ilk açıklama geldi. Bakanlık kampa çok sayıda bomba atıldığını söyledi. Cibaliye Sivil Savunma Direktörü yaptığı açıklamada, “Bu binalarda yüzlerce vatandaş yaşıyor. Cibaliye tamamen yok oldu, her biri 1 ton ağırlığında 6 bombayla saldırdılar. Bu, İsrail’in Gazze Şeridi’ndeki son katliamı” dedi.

Son Dakika: İsrail, Gazze'deki Cibaliye Mülteci Kampı'na saldırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Gazze Sağlık Bakanlığı ise yaptığı açıklamada saldırının boyutunu gözler önüne serdi. Bakanlık, “İsrail’in Cibaliye Kampı’na son saatlerde düzenlediği hava saldırısında can kaybı El-Ehli Baptist Hastanesi’ndeki can kaybına yakın ya da daha fazla olabilir.” ifadelerini kullandı.

Son Dakika: İsrail, Gazze'deki Cibaliye Mülteci Kampı'na saldırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

İsrail’in saldırısı sonrası bölgedeki binaların yıkıldığı ve enkaz altında kalan çok sayıda sivilin olduğu öğrenildi. Hamas’tan yapılan açıklamada, “Sivil ölümlerine tepki olarak Aşdod’a roket attık.” ifadeleri yer aldı.

Son Dakika: İsrail, Gazze'deki Cibaliye Mülteci Kampı'na saldırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Endonezya Hastanesi tarafından yapılan açıklamada, saldırıda ölenlerin hala sayıldığını bu nedenle kaç kişinin saldırıda öldürüldüğünü net olmadığı belirtilerek, “Yakıt sıkıntısı nedeniyle hastane yarın akşam tamamen çalışmayı durduracak” denildi. Yerel kaynaklar, öldürülenlerin çoğunun aynı aileden olduğunu belirtti.

Son Dakika: İsrail, Gazze'deki Cibaliye Mülteci Kampı'na saldırdı! En az 100 kişi hayatını kaybetti

Gazze’deki Sağlık Bakanlığı, “İsrail’in saldırılarında ölenlerin sayısı son 24 saatte 219 artarak 8 bin 525 oldu. Ölenlerin 3 bin 542’si çocuk, 2 bin 187’si kadın.” açıklamasını yaptı.

İlginizi Çekebilir

Amasya’da hayvana eziyet eden 5 kişi tutuklandı

Amasya’dda büyükbaş hayvana eziyet eden 5 kişi cezaevine gönderildi. Amasya’nın Suluova ilçesindeki bir et entegre …

Sınırsız Hosting