Ana Sayfa / Manşet / İstanbul 25 Şubat okullar tatil mi

İstanbul 25 Şubat okullar tatil mi

Kar tatili var mı İstanbul’da 25 Şubat pazartesi? Yarın yani 25 Şubat İstanbul okullar tatil mi, okulları tatil olan iller ve ilçeler 25 Şubat Pazartesi. Okullar tatil mi İstanrbul’da pazartesi 25 şubat sorusu ve kar yağışı ne kadar sürecek bilgisi. Kar yağışı akşam saatlerinde İstanbul’da etkisini arttırdı. İstanbul’un birçok yeri beyaz örtüyle kaplandı. Peki İstanbul’da yarın okullar tatil mi, kar yağışı ne zamana kadar sürecek? İşte Meteoroloji’den son dakika uyarıları ve hava durumu verileri…

İstanbul okullar tatil mi 25 Şubat Pazartesi soruluyor. Öğrenciler yarın okulların tatil olmasını istiyor İstanbul’da. İstanbul’da kar yağışı ne kadar sürecek 25 Şubat Pazartesi ve 26 Şubat salı İstanbul’da kar var mı bilgisi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son dakika uyarılarının ardından, beklenen kar yağışı etkili oldu. İstanbul ve Trakya beyaza büründü. Kar yağışı sebebiyle birçok öğrenci pazartesi okullartın tatil olma ihtimalini araştırıyor. Meteoroloji, İstanbul’da kar yağışının bugün öğleden sonra biteceğini duyurdu.

İSTANBUL’DA KAR YAĞIŞI NE ZAMAN BİTECEK?

Pazar günü öğleden sonra etkisini kaybetmesi beklenen kar yağışı ve fırtınanın oluşturabileceği ulaşımda aksamalar, buzlanma, tipi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

İSTANBUL KARLA KAPLANDI

İstanbul’da etkili olan kar yağışı nedeniyle araçlar mahsur kaldı. TEM otoyolunda bir TIR kaza yaptı.
İstanbul’da etkisini arttıran kar yağışı nedeniyle şehir beyaza büründü. Yağış nedeniyle Avcılar D-100 Karayolunda bazı araçlar yolda kaldı. Tem Otoyolu Büyükçekmece mevkiinde ise sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği bir TIR kaza yaparak, yoldan çıktı. İhbar üzerine olay yerine polis ve kurtarıcı çağırıldı. Sürücüsünün yara almadan atlattığı kazada yoldan çıkan TIR vinçle kurtarıldı.
Öte yandan ekiplerin yolları tuzlama çalışmaları gece boyu devam etti.

OKUL TATİL Mİ 25 ŞUBAT İSTANBUL

İSTANBUL’DA PAZARTESİ OKULLAR TATİL OLACAK MI?

Mevcut soğuk hava dalgasının pazartesiye kadar etkisini kaybetmesi bekleniyor. Pazartesi okulların tatil olma ihtimali zayıf görülüyor.

VALİ YERLİKAYA’DAN AÇIKLAMA

Yerlikaya, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Meteorolojik verilere göre, ilimizde bu gece ve yarın akşam saatlerine kadar aralıklı kar yağışı olacağı tahmin ediliyor.” ifadesini kullandı.

AKOM ekiplerinin ulaşımın aksamaması için gayret gösterdiğini aktaran Yerlikaya, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı sürücü ve vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

KAR YAĞIŞI SÜRECEK İSTANBUL’DA

Balkanlar üzerinden gelen soğuk hava sistemine giren kentte, öğleden önce aralıklarla karla karışık yağmur ve yüksek kesimlerde kar şeklinde seyreden yağış, akşam saatlerinde havanın soğumasıyla etkisini artırdı.

Silivri’nin ise Kadıköy, Kavaklı, Gazitepe, Sayalar, Danamandıra, Çanta ve Değirmenköy bölgelerinde etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor.

Karayollarına bağlı kar küreme araçlarının ilçede tuzlama çalışmaları sürerken, bazı ara sokakların kapandığı görüldü.

İlginizi Çekebilir

İBB, peşkeş çekilen mülklerini geri alıyor

İstanbul’da TÜGVA ve AKP’ye verilen mülkler tek tek geri alınıyor. İstanbul adeta TÜGVA ve AKP’ye …

Sınırsız Hosting