Ana Sayfa / Gündem / İstanbul CHP mitingi tarihi değişti

İstanbul CHP mitingi tarihi değişti

CHP İstanbul mitingi ne zaman Kılıçdaroğlu ne zaman İstanbul’da miting yapacak tarih belli oldu. CHP’nin İstanbul mitingi yeni tarihi açıklandı. Erdoğan ve Kılıçdaroğlu’nun İstanbul mitingi çakışınca CHP yeni tarih belirledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun İstanbul’daki miting programları 7 Mayıs olarak duyurulmuştu. CHP İl Başkanı Kaftancıoğlu, Millet Buluşması’nın 6 Mayıs’a çekildiğini açıkladı.

CHP İstanbul Mitingi 6 Mayıs’a alındı. 7 Mayıs İstanbul Erdoğan mitingi olacak.

Seçimlere 13 gün kala liderlerin miting programları da yoğunlukla devam ediyor. Cumhur İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 7 Mayıs Pazar günü İstanbul’da aynı gün aynı saatte miting yapacağı duyurulmuştu.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Maltepe miting alanında yapılması beklenen Millet İttifakı buluşmasının 6 Mayıs’a çekildiğini açıkladı.

Kaftancıoğlu şu ifadelerde bulundu:

Sevgili İstanbullular;

Bugün İzmir’den dünyaya sesini duyuran güçlü, coşkulu, inançlı ve kararlı yüzbinlerin sesini, 6 Mayıs’ta Maltepe Miting alanında katlayarak çoğaltmaya var mısınız? Sana söz baharı hep birlikte getireceğiz…

KILIÇDAROĞLU UÇAKLARI SATACAK

Sizden tek isteğim sandığa gidin, sizden tek isteğim geçen seçimlerde AKP’ye, MHP’ye oy vermiş bir yakınınızı ikna edin ve beraber sandığa gidin. Türkiye’nin bu çıkmazdan çıkması gerektiğini anlatın ve Millet İttifakı’na oy isteyin.

Bu ülkeye baharları getireceğim, bu ülkeye huzuru getireceğiz, bu ülkeye kardeşlik getireceğim, çiftçiyi toprakla buluşturacağım göreceksiniz. Kırsalda hiçbir kadının, gencin aç kalmasını düşünen düşünceyi tersyüz yapacağız. Her kadının sosyal güvencesi olacak. Her kadın evladını okula huzur içinde gönderecek. 5 yıl içinde 300 milyar dolar para gelecek ve tamamı yatırıma ayrılacak.

O dışarıya götürdükleri 418 milyar dolar var. O parayı son kuruşuna kadar alıp Türkiye’ye getireceğim. Endişe etmeyin. Uluslararası hiçbir mahkeme bir devletin soyulmasına evet dememiştir. Amerika’da çiftlikler alacaklar, gökdelenler yapacaklar. Bay Kemal bunları yiyecek? Yemem efendim yemem. Son kuruşuna kadar alıp getireceğim.

Kılıçdaroğlu İzmir'den resti çekti: 418 milyar doları son kuruşuna kadar Türkiye'ye getireceğim

2015’ten bu yana emeklilere Ramazan ve Kurban bayramlarında birer maaş ikramiye veriyorlar. Biner lira verdiler. Şimdi seçime giriyoruz diye artırdılar. Önümüzde Kurban Bayramı var, bankaya gittiğinde 15 bin lira paranız olduğunu göreceksiniz. Köylerdeki bütün okulları açacağız ve 100 bin öğretmen atamasını yapacağız. Ferhat ile Şirin’in buluştuğu gibi öğrenci ile öğretmeni buluşturacağız. Kırsalda veteriner olacak, ziraat teknisyeni olacak, hayvanların aşıları olacak. Öğretmenler gibi onlar da devletten maaş alacaklar.

Dışarıdan arpa, yulaf, buğday, et, canlı hayvan alıyoruz. Ne oluyor ya? Bunların tamamını biz Türkiye’de yapamaz mıyız. Yapabiliriz. Ama bir siyasi tercih var. Onları yoksulluğa mahkûm etmek. Bu siyasi tercihi değiştireceğiz. Onlar beşli çeteye çalışacak, Bay Kemal vatandaşa çalışacak. Benim saraylarda gözüm yok, Mustafa Kemal’in Çankaya’sına gideceğiz, orada kalka hizmet edeceğiz.

Kılıçdaroğlu İzmir'den resti çekti: 418 milyar doları son kuruşuna kadar Türkiye'ye getireceğim

Beş yerden, altı yerden aylık alanları kapının önüne koyacağım. İklim değişikliği ile beraber Akdeniz Havzası giderek ısınıyor, orman yangınları giderek artıyor. 16 uçağı var beyefendinin. 16 uçağın 16’sını da satacağım, orman yangınları için uçak alacağım.

Ekrem Başkan’ın söylediği çok güzel bir söz vardı. Ne diyordu? Her şey… İnanın her şey çok güzel olacak. İnanın bu ülkeye baharları getireceğiz, inanın hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek, inanın beşli çetelere çalışmayacağız, inanın. Bu güzel ülkeye huzuru, bereketi getireceğiz.”

İlginizi Çekebilir

İBB, peşkeş çekilen mülklerini geri alıyor

İstanbul’da TÜGVA ve AKP’ye verilen mülkler tek tek geri alınıyor. İstanbul adeta TÜGVA ve AKP’ye …

Sınırsız Hosting