Ana Sayfa / Ekonomi / İstanbul minibüs zammı yeni fiyat

İstanbul minibüs zammı yeni fiyat

İstanbul dolmuş ücretlerine zam geldi 8 Ağustos. İstanbul minibüs indi indi fiyatları en kısa ve en uzun mesafe minibüs fiyatları. İstanbul’da toplu taşımaya gelen zamla minibüs ücretleri de değişti. Kararla birlikte minibüslerde en yakın mesafe ücret 7 liradan 12 liraya çıktı. Yeni dönemde minibüs ücretleri 12-15 lira arasında değişecek.

Minibüs zamlandı İstanbul’da. İstanbul toplu taşıma ve minibüs yeni tarife zamlı fiyat. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplu taşımaya zam gündemiyle toplandı. Çırpıcı Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen toplantıda yüzde 51,52 oranında zam kararı çıktı. Zammın ardından minibüs ücretleri de değişirken, kısa mesafe ücreti 5 lira birden arttı.

TAM 12, ÖĞRENCİ 8 LİRA

Zamlı tarife ile minibüslerde 7 lira olan kısa mesafe ücreti 12 lira olarak belirlendi. Öğrenci ücreti ise 5 liradan 8 liraya çıktı.

FİYAT 12-15 LİRA ARASI DEĞİŞECEK

Böylece minibüslerde tam ücret 5 lira, öğrenci 3 lira artmış oldu. Yeni dönemde minibüs ücretleri (öğrenci hariç) 12 liradan başlayıp 15 liraya kadar yükselecek.

İlginizi Çekebilir

Tavuk eti ihracatı yıl sonuna kadar yasak

Kanatlı hayvan ihracatı yasaklandı yıl sonuna kadar. Türkiye, tavuk eti ihracatını sınırlandırdı. Ticaret Bakanlığı, tavuk …

Sınırsız Hosting