Ana Sayfa / Manşet / İstanbul yılbaşı kamyon yasağı

İstanbul yılbaşı kamyon yasağı

Yılbaşı akşamı İstanbul’da ağır tonajlı araçlar trafiğe çıkamayacak. İstanbul 2019 yılbaşı önlemleri ve kutlamaların yapılacağı adresler ve araç trafiği düzenlemesi belli oldu. 

İstanbul yılbaşı önlemleri belli oldu. Ağır tonajlı araçlar trafiğe çıkmayacak yılbaşı günü İstanbul’da. İstanbul’da yılbaşı tedbirleri kapsamında Sarıyer, Şişli, Beşiktaş, Beyoğlu, Fatih, Bakırköy ve Kadıköy ilçelerine ağır tonajlı araçların girişi yasaklandı.

İSTANBUL AĞIR TONAJLI ARAÇ YASAĞI
İstanbul Emniyet Müdürlüğü yılbaşı tedbirleri kapsamında 7 ilçeye 24 saat boyunca kamyon, TIR ve beton mikseri gibi ağır tonajlı araçların girişini yasakladı.

Yapılan açıklamada, “Yılbaşı tedbirleri ile alakalı herhangi bir olumsuzluğa meydan vermemek için Sarıyer, Şişli, Beşiktaş, Beyoğlu, Fatih, Bakırköy ve Kadıköy ilçelerinde 31 Aralık Pazartesi günü sabah saat 08.00’den 1 Ocak Salı günü sabah 08.00’e kadar kamyon, TIR, beton mikseri gibi ağır tonajlı araçların girişi yakalanmıştır” denildi.

İlginizi Çekebilir

Galatasaray-Fenerbahçe 11’leri

Galatasaray-Fenerbahçe ilk11leri kiler kadroda kimler yok bilgisi. Galatasaray-Fenerbahçe canlı izle anlık tüm ggelişmeler e spor …

Sınırsız Hosting