Ana Sayfa / Gündem / İstanbul’da İtalyan kilisesine saldırı

İstanbul’da İtalyan kilisesine saldırı

Sarıyer saldırıya uğrayan İtalyan kilisesi ve öldürülen 1 kişi. İstanbul’da kilise saldırısı ki ya da kimler neden yaptı sorusu. İstanbul Sarıyer’deki İtalyan kilisesine silahlı saldırı! 1 kişi hayatını kaybetti, polis saldırganların peşinde.

İtalyan Kilisesi’ne saldırı İstanbul’da. İstanbul Sarıyer’de bulunan Santa Maria Kilisesi’ne pazar ayini sırasında silahlı saldırı düzenlendi. Maskeli 2 kişi tarafından hedef alınan C.T. vurularak hayatını kaybederken, saldırganların yakalanması için çalışma başlatıldı. Olaya ilişkin açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya “Bu alçak saldırıyı şiddetle kınıyoruz” ifadesini kullandı.

KİLİSEYE SALDIRI İSTANBUL’DA

İstanbul Sarıyer Büyükdere Mahallesi’nde bulunan Santa Maria Kilisesi’ne Pazar ayini sırasında silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 1 kişi can verirken polis kaçan saldırganları arıyor.
İstanbul Sarıyer'deki İtalyan kilisesine silahlı saldırı! 1 kişi hayatını kaybetti, polis saldırganların peşinde

SALDIRGANLARIN HEDEFİ OLAN 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Ayine katılanlar içinde bulunan C.T. maskeli 2 kişi tarafından vurularak hayatını kaybederken, çok sayıda polis olay yerine sevk edildi.

İstanbul Sarıyer'deki İtalyan kilisesine silahlı saldırı! 1 kişi hayatını kaybetti, polis saldırganların peşinde

YERLİKAYA: SALDIRGANLARI YAKALAMAK İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Gelişmeyi sosyal medya hesabı X üzerinden duyuran İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Konuyla ilgi geniş çaplı soruşturma ve saldırganları yakalamak için çalışmalar başlatılmıştır. Bu alçak saldırıyı şiddetle kınıyoruz” ifadelerini kullandı.

Bakan Yerlikaya’nın paylaşımı şu şekilde;

İstanbul Sarıyer'deki İtalyan kilisesine silahlı saldırı! Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi

VALİ GÜL: YARALIMIZ YOK

İstanbul Valisi Davut Gül de canlı yayında yaptığı açıklamada, “Hepimizin başı sağ olsun. Saldırıyı şiddetle kınıyoruz. 1972 doğumlu vatandaşımız hayatını kaybetti. Tek kişiye saldırı oldu, yaralı yok. Failler bulunacak ve adli makamlara teslim edilecek.” dedi.

Olayın nasıl gerçekleştiği sorusuna ise Gül şu yanıtı verdi: “2 maskeli kişi, 1 kişiye ateş ediyor ve şahıs hayatını kaybediyor. Polis ve savcılarımızın araştırmaları devam ediyor.”

MASKELİ 2 KİŞİ KAMERAYA YANSIDI

Saldırıdan hemen önce maske ile yürüyen iki kişi kilisenin yanındaki bir binanın güvenlik kamerasına yansıdı. Polis görüntülerdeki şüphelilerin, saldırıyla ilgilisi olup olmadığını araştırıyor.

İlginizi Çekebilir

Acun Ilıcalı, Maribor’u satın aldı

Acun Ilıcalı’nın yeni satın aldığı takım Slovenya takımı Maribor. Acun, Maribor’u kaç milyon Euro’ya satın …

Sınırsız Hosting