Ana Sayfa / Spor / İstanbulspor-GS maçı Kasımpaşa Stadında

İstanbulspor-GS maçı Kasımpaşa Stadında

Canlı İstanbulspor-Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta ve hangi statta oynanacak belli oldu. Kocaeli, Sakarya ve Kadıköy’de oynanacağı iddia edilen İstanbulspor-Galatasaray maçının adresi belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig’in 34. haftasında oynanacak mücadelenin Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı’na alındığını açıkladı.

İstanbulspor-Galatasaray maçı Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanacak. Galatasaray, İstanbulspor deplasman maçı ne zaman biletleri ne kadar soruluyor. 10 Haziran’da oynanacak Şampiyonlar Ligi finali nedeniyle TFF, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda maç yapılmasını yasaklamıştı. Bu karar sonrası Süper Lig’in 34. haftasında oynanacak İstanbulspor- Galatasaray maçının adresi merak konusu olmuştu. TFF, kritik maç için açıklamada bulundu.

RECEP TAYYİP ERDOĞAN STADI’NDA OYNANACAK
Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig’in 34. haftasında oynanacak İstanbulspor – Galatasaray müsabakasının Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı’na alındığını açıkladı.

MAÇ 16 MAYIS’TA OYNANACAK
Süper Lig’in 34. haftasında İstanbulspor ile Galatasaray, Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda karşı karşıya gelecek. 16 Mayıs’ta oynanacak mücadele saat 20.00’de başlayacak.

İlginizi Çekebilir

Alanyaspor’dan İstanbulspor’a 6 gol

Alanyaspor 6, İstanbulspor 0. Alayanyaspor, İstanbulspor’u ezdi geçti. Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında İstanbulspor’u konuk …

Sınırsız Hosting