Ana Sayfa / Genel / İşte değişecek bakanlar

İşte değişecek bakanlar

Kabinede değişecek bakanlar ve yeni gelecek bakanlar belli oluyor. AKP 24 Mart kongresi sonrası bakanlıklarda değişim gidecek bakanlar ve yeni gelecek isimler. hangi bakanlar değişiyor yerlerine hangi isimler geliyor netleşiyor. AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, kabine değişikliğiyle ilgili, “Cumhurbaşkanı yeni bir düzenlemeye gidecek” ifadelerini kullandı.

İşte kabinede değişecek bakanlar ve AKP 24 Mart kongresi yeni gelecek isimler.AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, NTV canlı yayınında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Ünal, kabine değişikliği iddialarına ilişkin soruyu şöyle yanıtladı:

* Değişim konuşulmaya başlayınca kaçınılmaz olarak bir parça değiştiğinde sistemin hepsinde bir hareketlilik oluyor. 2023’e yönelik sadece partiye yönelik değil, ekibinde yeni bir düzenlemeye gidecektir. Önümüzdeki günlerde bunu göreceğiz.

Yarın yapılacak AKP kongresine değinen Ünal, “Kongrede Türkiye için güven ve istikrar diyeceğiz. Seçilecek kadrolar Türkiye’yi 2023’e taşıyacak” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

Şanlıurfa’da kaçak trafo opğerasyonu

Şanlıurfa ilçelerinde kaçak trafo operasyonları. Kaçak elektrik kullanan çiftçiler yakalandı. 100 bin nüfuslu ilçeye yetecek …

Sınırsız Hosting