Ana Sayfa / Manşet / İşte Süper Kupa maçının yeni tarihi

İşte Süper Kupa maçının yeni tarihi

Ertelene Süper kupa maçının tarihi belli oldu. Galatasaray-Fenerbahçe süper kupa için bu ay içinde karşılaşacak. Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanacak olan Süper Kupa maçının yeni tarihi belli oldu. Suudi Arabistan’da 29 Aralık’ta oynanması planlanan ancak ev sahibi ülkeyle yaşanan kriz sonucunda ertelenen maçın Ocak ayında oynanacağı öne sürülüyor.

Süper Kupa maçının yeni tarihi belli oldu. TFF, Süper Kupa maçını Ocak içi ayında oynatacak, ligler bir hafta ertelenecek. Fenerbahçe ile Galatasaray arasında Suudi Arabistan’ın Riyad kentinde 29 Aralık’ta oynanması planlanan ancak ev sahibi ülkeyle yaşanan kriz sonrasında ertelenmek zorunda kalan Süper Kupa Finali’nin ne zaman oynanacağı hala merak konusu.

OCAK AYINDA OYNANACAK
Konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi. Pazartesi günü Riva’da toplanan Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, maçın Ocak ayı içerisinde oynanması için düğmeye bastı.

MAÇLAR 1 HAFTA KAYDIRILACAK
EURO 2024 nedeniyle 19 Mayıs’ta bitecek ve zaten fazlasıyla sıkışık olan takvim bir hafta kaydırılacak. İlerleyen aylarda bu ertelenen maçlar hafta içine konulacak.

İlginizi Çekebilir

1 Mayıs 201 gözaltı

İstanbul’da 1 Mayıs işçi bayramında 201 kişi gözaltına alındı. İşçi bayramı polis biber gazıyla öksürük …

Sınırsız Hosting