Ana Sayfa / Kime Ait / Iveco kime ait, hangi ülkenin

Iveco kime ait, hangi ülkenin

Iveco hangi ülkenin kime ait, sahibi ve ürünleri. Iveco araçlar hangileri, Iveco neler üretiyor şirket bilgileri. Rekabet Kurulu, Iveco Araç Sanayi ve Ticaret AŞ hakkında soruşturma açılmasına karar verdi. Ön araştırmada elde edilen bilgi, belge ve yapılan tespitleri müzakere eden Kurul, bulguları ciddi ve yeterli bularak, firma hakkında soruşturma açılmasına karar verdi.

Iveco nerenin, Iveco araçları neler, Iveco TR, Iveco kamşon ve diğerleri. Iveco şirket bilgileri, ıveco Türkiye bilgileri. Rekabet Kurumunun internet sitesinde yer alan duyuruya göre, söz konusu şirketin, internet satışları da dahil olmak üzere, bölge ve müşteri kısıtlamaları ile Rekabetin Korunması Hakkında Kanun’un 4. maddesini ihlal edip etmediğinin tespitine yönelik yürütülen ön araştırma Kurulca karara bağlandı.

Ön araştırmada elde edilen bilgi, belge ve yapılan tespitleri müzakere eden Kurul, bulguları ciddi ve yeterli bularak, firma hakkında soruşturma açılmasına karar verdi.

Rekabet Kurulu tarafından alınan soruşturma kararları, hakkında soruşturma açılan teşebbüs ya da teşebbüs birliklerinin kanunu ihlal ettikleri, ceza yaptırımıyla karşı karşıya kaldıkları veya kalacakları anlamına gelmiyor.

IVECO KİMİN KİME AİT HANGİ ÜLKENİN

Iveco, Torino, İtalya merkezli kamyon, otobüs ve dizel motor üreticisidir. CNH Industrial’ın bir alt koludur ve yılda 200.000 civarında ticari araç ve 460.000 civarında dizel motor üretir. Şirket, 9.440 milyon € cirosu (2004) ile en büyük hafif ticari araç üreticisidir.
Avrupa’dan dünyaya
​Iveco kurulduğundan bu yana uluslararası bir hizmet sunmaktadır.
1975 yılında üç Avrupa ülkesinden (İtalya, Fransa ve Almanya) beş güçlü şirket tecrübelerini bir araya koyarak yeni bir şirket kurma kararını almışlardır.

Yatırımlar, ittifaklar ve uluslararası ortak girişimler sayesinde Iveco karayolu taşımacılığı alanındaki dünya liderleri arasındaki pozisyonunu oluşturmuştur.

Günümüzde Avrupa, Çin, Hindistan, Rusya, Türkiye, Avustralya, Arjantin, Brezilya ve Güney Afrika’da üretim tesisleri mevcut olup 160’ı aşkın ülkede faaliyet göstermektedir.

Iveco profesyonel taşımacılığın gerektirdiği bütün ihtiyaçları karşılamaktadır.Ürün gamı en geniş olan markalardan biridir ve 2007 yılından beri tamamen yenilenmiştir.

Iveco yenilikçilik alanında, hem motorları ilgilendiren (dizel serisinde turboyu kullanan ilk şirket, Common Rail motorlarını araçlarına dahil eden ilk şirket ve EuroV araçlarını piyasaya süren ilk şirkettir) hem de araçlarını ilgilendiren (1992, 1993 ve 2003 yılında Yılın kamyonu ünvanını ve 2000 yılında Yılın panelvanı ünvanını alarak) her zaman bir lider olmuştur.
IVOCE TÜRKİYE KİME AİT MÜDÜRÜ SAHİBİ
​Türkiye şirket merkezimiz Istanbul Samandıra’da, satış, pazarlama, satış sonrası ve finans faaliyetlerimizi kapsamaktadır.
Müşteri hizmetleri merkezimiz haftada 7 gün, günde 24 saat, yılda 365 gün parça ve servis desteği sunmaktadır. (444 50 04)

Iveco Türkiye’de birinci sınıf ürünler sunmaktadır. EcoDaily panelvan ve şasi kabin seçenekleri 3.5 ila 7 ton arasını kapsamaktadır. Segmentinde pazar lideri olan Avrupa’nın en populer kamyonu Eurocargo 10 ila 18 ton AYA arasını kapsamaktadır.

26 ila 44 ton arasındaki ağır kamyon sektörü çekici ve kamyon ünitelerinden oluşan – Iveco’nun orta ve uzun mesafeli taşımadaki öncü serisi- otomatikleştirilmiş şanzıman donanımın da bulunduğu, piyasadaki ilk ağır kamyon olan – Stralis serisi tarafından temsil edilmektedir.

Iveco’nun geniş kapsamlı ticari araç serisi on road araçların sunduğu konforu sunan ve inşaat, taş ocağı çalışmalarında uzman olan Trakker serisidir.
Organizasyon modeli
​Iveco şirket yönetim sistemini, bütün çalışanların, iş ortaklarının ve Iveco adına çalışan üçüncü şahısların uymaları gerektiği kural ve prosedürleri içeren bir organizasyon modeli, yönetim ve denetim sistemi şeklinde yapılandırmıştır.
Iveco SpA Organizasyon modeli dosyası, 231/2001 nolu yasal kararına uygun olarak, Iveco SpA için geçerli olan, Fiat SpA yönetmeliklerine göre güncellenmiş ve 17 Eylül 2007 tarihinde yönetim kurulu üyeleri tarafından onaylanmış organizasyon modelini, yönetim ve denetim sistemini içermektedir.

İlginizi Çekebilir

Servet Yardımcı neci, nereli ve kim?

Servet Yardımcı aslen nereli, yaşı, eğitimi ve kimdir bilgileri. TFF Başkan adayları kimler, hangi isimler …

Sınırsız Hosting