Ana Sayfa / Manşet / İYİ Parti’de Bahadırhan Dinçaslan istifa etti

İYİ Parti’de Bahadırhan Dinçaslan istifa etti

Meral Akşener’in Meclis Grup toplantısı konuşma metinlerini yazan İYİ Partili Bahadırhan Dinçaslan partisinden istifa etti. İYİ Parti istifaların nedeni ne sorusu. İYİ Parti Lideri Meral Akşener’in Meclis’teki konuşmalarını yazan Bahadırhan Dinçaslan, partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Bahadırhan Dinçaslan İYİ Parti’den istifa etti. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in konuşma metinlerini yazan Bahadırhan Dinçaslan’ın istifasının nedeni. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in TBMM Parti Grubu’ndaki konuşmalarını yazan Bahadırhan Dinçaslan, gece yarısı yaptığı açıklamayla İYİ Parti’den istifa ettiğini duyurdu.

İYİ PARTİ ÇÖZÜM SÜRECİNİ DESTEKLİYOR MU?

Bahadır Dinçaslan, istifa kararını sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla kamuoyu ile paylaştı. İstifa kararının Mehmet Salih Ensarioğlu’nun açıklamalarından kaynaklı olduğu belirtildi.

İşte Dinçaslan’ın istifa gerekçesini açıkladığı paylaşım:

“İYİ Parti’nin kurumsal hesabından, Ensarioğlu’nun çözüm süreci demeçlerini savunan bir paylaşım gördüm. İYİ Parti’den istifa ediyorum. Ağzıma gelen acı suyu, her şeye rağmen Akşener’den şahsi bir kötülük görmediğim için yutuyorum. Siyasetten bir halt anlamadığımı gördüm, dolayısıyla yanlış yönlendirdiğim herkesten özür diliyorum”

İlginizi Çekebilir

Mersin kazada ölen 10 kişinin isimleri

Mersin ölen 10 kişinin isimleri e yaralı 39 kişinin kimlikleri. Mersin’de katliam gibi trafik kazası. …

Sınırsız Hosting