Ana Sayfa / Gündem / İzmir 27 Ocak altılı kuponu (Bomba tahmin)

İzmir 27 Ocak altılı kuponu (Bomba tahmin)

İzmir altılısı 27 Ocak cuma kuponu ve tahminleri. At yarışları ve altılı ganyan tahmini. İzmir altılı ganyan banko ve sürpriz kupon ve tahminler. TJK at yarışı ve altılı ganyan tahminleri. Atlar koşar bahtlar kazanır deyimi. 

27 Ocak altılı ganyan İzmir koşuları muhtemel kupon ve altılı ganyan tahmini. İnternette en iyi altılı ganyan sitesi ve altılı yorumları. İşte bugünün kesin tutacak gibi görünen altılı ganyan tahmini.

İZMİR 27 OCAK ALTILI GANYAN TAHMİNİ

1. KOŞU – (YEDİLİ GANYAN ve YEDİLİ PLEASE BU KOŞUDAN BAŞLAR): 3 Yaşlı İngiliz safkanların katılacağı YEDİLİ GANYAN ayağında; ŞARTLI-4 mücadele için 1600 mt.’lik kum pistte start verilecektir. 2 – INDIGO bu koşuda tuttuğum safkan olup yedili yapanlara tek önerimdir.

2. KOŞU – (ALTILI GANYAN BU KOŞUDAN BAŞLAR): GÜNÜN GANYANI BU KOŞUDADIR… 1200 mt.’lik kısa mesafeli kum pistte izleyeceğimiz 4 Yaşlı Arapların MAIDEN mücadelesi ile İZMİR ŞİRİNYER Hipodromunda ALTILI GANYAN heyecanı başlayacaktır. 7 – HAYATVAR ve 9 – KRİSTAL ikilisi daha önce bu pist ve mesafede stat alarak iyi dereceler ile pistten ayrıldıkları için öncelik verdiğim isimlerdir. Rakip eklemek isteyenlere ise; 8 – KISIRDÖNGÜ ve 5 – ERVA SULTAN yazılabilir…

3. KOŞU: 4 ve Yukarı Arap atların ŞARTLI-2 yarışı ile BEŞLİ GANYAN’ın başlangıç koşusu ekranlara gelecektir. 1400 mt.’lik kum pistte yapılacak mücadelede; 1 – SONKALELİM , 2 – SELDANINOĞLU ve 10 – ZORLUAT diğer safkanlara göre birinciliğe daha yakın olduğunu gördüğüm isimlerdir. Küçük kuponlarda bu üçlüyü ayrımsız olarak yazmak daha doğru olur. Geniş kupon yaparak sürpriz arayanlar ise; 9 – ZAFERİMOL ve 6 – DİNÇBEY’i değerlendirmeye alabilirler.

4. KOŞU: 2000 mt.’lik uzun mesfeli kum pistte izleyeceğimiz ŞARTLI-5 koşuya; 4 ve Yukarı İngiliz atları katılacaktır. 3 – TRALLES GRIL grubun üzerinde bir safkan olduğu için günün ilk bankosu olarak önereceğim. Barış KURDU ile potoya uzanmasını beklediğim TRALLES GIRL, uzayan mesafelerde daha başarılı yarışlara imza atacaktır. Geçen ki 1900 mt.’lik kum pistten ikinci olarak ayrıldığı yarış ile bu izlenimi bıraktı…

5. KOŞU: ALSANCAK KOŞUSU günün önemli yarışı olup, ÜÇLÜ GANYAN ayağının başlangıç koşusu olacaktır. 3 Yaşlı İngilizlerin GR-2 mücadelesi olan bu koşuda; Bu koşuda 2 – GÜRSOYHAN ve 4 – SİVEREK DİYARI mesafenin kısa olmasından ötürü ayrımsız olarak kuponlarda bulunması gerekir. 1400 mt.’lik kum pistte yapılacak yarışta bu iki güçlü safkan arasında birincilik gerçekleşecektir diye düşünüyorum. Son yarışında M. ÇİÇEK ile start alan 5 – UTKUNBABA ise yarıştan ikinci olarak ayrılmıştı hem de boyun farkı ile… Bu defa yine M. ÇİÇEK ile tekrar start alacak olan UTKUNBABA tatlı ganyan ile karşımıza çıkabilir, dikkat…

6. KOŞU: Tabela ayağına geldiğimizde ise yine bir diğer MAIDEN koşu için startın verileceğini görüyoruz… Yine burada M. ÇİÇEK ile start alacak olan 9 – ILIÇLIM alternatif banko olarak değerlendirilebilir. Rakipleri ise; 2 – DOST SALİM , 1 – ARAPAHO , 4 – YARBEY ve 3 – ORHANLARINORHANI (kısa mesafede etkili koşabilir) kuponlara ekleyebileceğiniz diğer şanslılardır.

7. KOŞU: 1400 mt.’lik kum pistte ise günün son koşusu olan 4 Yaşlı Arap safkanların HANDİKAP-15 mücadelesini izleyeceğiz. Bu pist ve mesafede 1.38.01’lik dereceye sahip olan 1 – HALİME HANIM günün bir diğer bankosu olacaktır.

İZMİR ALTILI GANYAN TAHMİNİ 27 OCAK

1. AYAK: 7 – 9 // 8 – 5

2. AYAK: 1 – 2 – 10 // 9 – 6

3. AYAK: 3 – TRALLES GRIL (BANKO)

4. AYAK: 2 – 4 – 5

5. AYAK: 9 – ILIÇLIM // 2 – 1 – 4 – 3

6. AYAK: 1 – HALİME HANIM (BANKO) (altilim.net)

İlginizi Çekebilir

DEAŞ Moskova saldırısını üstlendi

Moskova’daki kanlı terör saldırısını DEAŞ üstlendi. Rusya, meydan okudu dünya yeni bir döneme girdi. Putin, …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting