Ana Sayfa / Manşet / Jesus dönemi fiilen bitti

Jesus dönemi fiilen bitti

Fenerbahçe’de Jesus ile yollar ayrıldı fesih tamamlanmak üzere. Jeorge Jesus’un bileti kesildi Fenerbahçe’nin başına yeni hoca aranıyor. Ali koç7un da önümüzdeki hafta bırakması ve acilen yeni başkanlık seçimi için harekete geçmesi bekleniyor. Fenerbahçe futbolda iflas bayrağını çekti istifalar ve görevden almalar yaşanıyor. Fenerbahçeli futbolcular ise menajerlerine yetki vererek biran önce takımdan ayrılmak için çabalıyor iddiası var.

Jesus gidiyor yerine ise kim gelecek henüz belli değil. Fenerbahçe’de kayıp sezon ilan edildi lige havlu atılıyor. AliKıoç ise Fenerbahçe tarihinin en başarısız başkanı olarak holdinginin başına dönüyor Ali Koç’un Fener maçlarına bile girmesi artık zor.  Fenerbahçe’de Jorge Jesus’un sözleşmesinin feshi için görüşme yapıldğı iddia edildi. Portekizli hocanın hikayesi her an noktalanabilir.

Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında Kadıköy’de taraftarı önünde, 10 kişi kalan ezeli rakibi Beşiktaş’a önde olduğu maçta 4-2 kaybeden Fenerbahçe’de taşlar yerinden oynadı. Portekizli Teknik Direktör Jorge Jesus, sahaya sürdüğü kadro ve yaptığı oyuncu değişiklikleriyle taraftarın olduğu kadar yönetimin de tepkisini çekti.

FESİH GÖRÜŞMESİ YAPILDI
UOL Esporte’den Bruno Andrade’nın haberine göre; Fenerbahçe yönetimi ve Jorge Jesus arasında bir görüşme gerçekleşti. Tarafların, sözleşmenin feshi için çalıştığı ileri sürüldü. Brezilya, Portekiz ve Türk medyasında herkes bu iddia üzerinde durdu.

Jorge Jesus’la anlaşmaya varılması halinde resmi açıklama her an gelebilir. Perşembe günü Türkiye Kupası’nda Kayserispor’la oynanacak karşılaşmasının ardından da ayrılığın resmen açıklanma ihtimali yüksek görülüyor.

Portekizli hocanın Suudi Arabistan Milli Takımı ile anılıyor. Aynı zaman Suudi Arabistan Ligi’nden de ciddi teklifler var.

İlginizi Çekebilir

Süper Lig 36. hafta maçları aynı saatte

Süper Lig’deki tüm maçlar aynı gfün aynı saatte oynanacak. 12 Mayıs Süper Lig maçları pazar …

Sınırsız Hosting