Ana Sayfa / Manşet / Jesus istenmeyen adam oldu

Jesus istenmeyen adam oldu

Fenerbahçe’de teknik direktö Jesus tribünlerden tepki aldı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Willian Arao’yu ıslıklayan tribünlere sert çıktı. İki elini yana açıp tepki gösteren Jesus, sinirlenip kulübeye çekildi. Valencia’nın ıslıklanmasından sonra Jesus tribünlere yine tepki gösterdi.

Fenerbahçe7de büyük gerilim. taraftarlar ve Jesus arasında film koptu. FB’li taraftarlar bakın hangi isimleri takımda istemiyor.  Ziraat Türkiye Kupası’nda Kayserispor’la oynadığı maçta taraftar ve takım arasında iplerin koptuğu net olarak ortaya çıktı. Sarı-Lacivertli tribünler önce yönetimi istifaya davet etti, ardından futbolculara tepki gösterdi.

ARAO’DA ÇIĞRINDAN ÇIKTI

Fenerbahçe tibünleri oyuna giren Willian Arao’yu yoğun şekilde ıslıkladı. Jorge Jesus o anlarda iki elini yana açıp tribünlere tepki gösterdi. Sinirlenen tecrübeli hoca kulübesine döndü.

Bu kez film koptu! Fenerbahçe tribünleri ve Jesus arasında olay çıktı

VALENCIA’DA YİNE ISLIK, YİNE JESUS TEPKİSİ

Sarı-Lacivertli tribünlerden Enner Valencia oyundan çıkarken yine ıslık sesi yükseldi. Jorge Jesus tribünlere bir kez daha tepki gösterdi. Kulübedekilerin ‘alkışlayın’ işareti yapması üzerine taraftarlar Valencia’yı alkışladı.

Bu kez film koptu! Fenerbahçe tribünleri ve Jesus arasında olay çıktı

FENER ÜÇ KULVARDA BAŞARILYI

Fenarbahçe’de zirve günü. Fenerbahçe, çarşamba akşamını 3 branşta 3 galibiyetle tamamladı. Sarı-Lacivertliler voleybolda, basketbolda ve futbolda 2 saat içinde üst üste 3 önemli zafer yaşadı. Fenerbahçe çarşamba günü oynadığı 3 kritik maçı da galibiyetle kapattı. Sarı-Lacivertliler ilk olarak voleybolda büyük bir zafer yaşadı.

Filede, potada ve sahada zafer! Fenerbahçe için muhteşem gece

Fenerbahçe  Opet, CEV Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında VakıfBank’ı deplasmanda 3-0’lık skorla mağlup etti. Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı, final için büyük avantadaj elde etti.

Filede, potada ve sahada zafer! Fenerbahçe için muhteşem gece

Fenerbahçe Beko, EuroLeague’in 33. haftasında Anadolu Efes’i 103-86’lık skorla mağlup etti. Fenerbahçe Beko, EuroLeague’in bitimine 1 maç kala Play-off’a kalmayı garantiledi. Anadolu Efes, 2017-18’den bu yana ilk kez Play-off bileti alamadı.

Filede, potada ve sahada zafer! Fenerbahçe için muhteşem gece

Sarı-Lacivertlilerin amiral gemisi futbol takımı ise Ziraat Türkiye Kupası’nda yarı finale kaldı. Kadıköy’de Kayserispor’u 4-1 mağlup eden Fenerbahçe, yarı finalde Sivasspor’un rakibi oldu.

İlginizi Çekebilir

GS-FB hakemi Arda Kardeşler

Canlı Galatasaray-Fenerbahçe maçının hakemi Arda Kardeşler oldu. dev derbiye Galatasaray’ın istediği ve taraftarlarının da çok …

Sınırsız Hosting