Ana Sayfa / Kadınca / Jet Sosyete için final iddiası

Jet Sosyete için final iddiası

TV 8’in beğenilen dizilerinden Jet sosyete için iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Son magazin haberlerine göre Jet sosyete için final kararı çıktı ancak bu iddia doğrulanmadı.Jet Sosyete final mi yapıyor? TV8 ekranlarının komedi dizisi Jet Sosyete’nin final yapacağı iddiası gündeme bomba gibi düşüyor. Dizi severler iddiaları araştırmaya başlarken, kanal yönetiminden açıklama yapılmaması iddiaları güçlendiriyor. Senaristliğini Gülse Birsel’in üstlendiği dizinin hayranları yapılacak açıklamayı bekliyor. İşte Jet Sosyete final mi yapıyor?

Sevilen dizi Jet sosyete bitiyor mu diye merak ediyor TV 8 diziseverleri. Son dönem fişi çekilen dizi haberleri peş peşe gelirken son iddia TV 8 ile ilgili. Jet Sosyete final mi yapıyor? Senaristliğini Gülse Birsel’in üstlendiği dizinin hayranları yapılacak açıklamayı bekliyor. TV8 ekranlarının komedi dizisi Jet Sosyete’nin final yapacağı iddiası gündeme bomba gibi düşüyor. Dizi severler iddiaları araştırmaya başlarken, kanal yönetiminden açıklama yapılmaması iddiaları güçlendiriyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı merak ediliyor. İşte Jet Sosyete final mi yapıyor? Ne zaman bitecek?
Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, başrollerini Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt, Gülse Birsel, Sarp Apak, Bartu Küçükçağlayan, Hasibe Eren ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun paylaştığı Jet Sosyete dizisi 39. bölümüyle ekranlara veda edecek.

2 Mayıs’ta ekrana gelecek olan final bölümüyle veda edecek olan Jet Sosyete için yapımcısından açıklama geldi. Jet Sosyete’nin yapımcısı Necati Akpınar, sevilen dizinin yeni seznda fijital platformda yer alacağını söyleyerek, “2 Mayıs’ta ekrana veda edecek. Önümüzdeki yıl dijital platformda olacak ama Netflix’te değil. blutv, puhutv, Digiturk ya da FOXplay’de olabilir. Yani Türkiye’de bir dijital platformda seyirciyle buluşacak” dedi.

JET SOSYETE 36. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cengiz’le tartışan Zahide yan eve taşınma kararı alır. Yüksel Ailesi, bu durumu mecburen kabullenir. Zahide’nin, Yüksel Ailesi’ni terbiye etmesi önceleri bütün aileyi rahatsız ederken buna alışan aile Zahide’nin hep onlarla kalmasını ister.

Cengiz sürekli gizli işler çevirmektedir. Sabah erkenden çıkmakta, akşamları birkaç saat yok olmaktadır. Bu durumdan şüphelenen Gizem, takibe başlar. Sabahları işe de gitmediğini öğrenir. Cengiz’in cep telefonunu karıştırınca Deniz isimli biriyle yazışmalarını yakalar ve olaylar büyür.
Harry ve İlayda kavga eder ve bir anda ayrılırlar. İlayda bütün sevgili olanlara lanet okur. İlayda’nın yaklaştığı bütün çiftler kavga etmekte ve araları bozulmaktadır. Hep beraber İlayda’nın onlara nazar değdirdiğini düşünürler ve konuşmaya karar verirler fakat hiçbir şey zannettikleri gibi çıkmaz.

Talip, Yıldız’ı tekrar isteyebilmek için annesini ikna edememektedir. Biraz yumuşaması için psikiyatriste görünmesini ister. Muayene sonrası reçetelerin karışması Şennur’un bambaşka bir insana dönüşmesiyle sonuçlanır. Şennur’un bu hali herkesi şoka sokar ve herkes çok memnundur fakat bu rüya çok uzun sürmeyecektir.

İlginizi Çekebilir

Yağmur Tektaş, Amerika’da öldü

Yağmur Tektaş neci, nereli ve kim? Yağmur tektaş öldü ölümü neden sorusu. Adanalı sosyal medya …

Sınırsız Hosting