Ana Sayfa / Genel / Jim Carey’dren Yemen tepkisi

Jim Carey’dren Yemen tepkisi

Ünlü komedyen Jim Carey, Yemen’de füzelerle çocukların öldürülmesine tepki gösterdi. Twitter’den açıklama yapan Ji mCarey, ABD füzelerine işaret etti büyük öfke kustu. ABD’li komedyen Jim Carrey Yemen’dek, hava saldırı sonucu hayatını kaybeden 40 çocuk için Twitter hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu.

Jim Carey, Yemen’de sivillerin ve çocukların füzelerle vurulmasına tepki gösterdi sosyal medya üzerinden. Yemen’de, Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyonun hava saldırısında vurduğu okul otobüsünde ölen çocuklar ile ilgili ünlü komedyen Jim Carrey’den açıklama gelddi.

Carrey attığı tweet’te şu ifadelere yer verdi: “40 masum çocuk bir otobüste öldürüldü. Bizim müttefikimiz. Bizim füzemiz. Bizim suçumuz.”
Twitter’da 18 milyona yakın takipçisi bulunan Carrey’in bu paylaşımı 15 binden fazla retweet aldı.

Geçtiğimiz hafta Yemen’in kuzeyindeki Sada’da Suudi koalisyonun düzenlediği hava saldırısında piknikten dönen bir okul otobüsü vurulmuştu.

Uluslararası Kızılhaç Komitesi saldırıda 29 çocuğun öldürüldüğünü açıklarken, uluslararası alanda tanınmayan Husi hükümeti ise ölü sayısının 51 olduğunu ve aralarında 40 çocuk bulunduğunu belirtmişti.

İlginizi Çekebilir

Bedelli askerlik 219 bin lira oluyor

Yeni bedelli askerlik fiyatı. 2024 ikinci yarısı bedelli askerlik fiyatı. parayla askerlik yapacaklara yeni şok …

Sınırsız Hosting