Ana Sayfa / Spor / Joe Worrall nasıl bir futbolcu?

Joe Worrall nasıl bir futbolcu?

Futbolcu Joe Worrall aslen nereli, yaşı, hangi mevkide oynuyor ve hangi takımlarda oynadı bilgisi. Beşiktaş, Joe Worrall transferini bitiriyor. Beşiktaş’ın Nottingham Forest’tan transferi için görüşmelerini sürdürdüğü Joe Worrall İstanbul’a geldi.

Futbolcu Worrall yaşı kaç, Beşiktaş’a hangi takımdan geldi ve nerede oynuyor bilgileri. Beşiktaş’a transferi gündemde olan Joe Worrall, siyah-beyazlı takımın Trabzonspor’la oynadığı maçı tribünden izledi.

Siyah-beyazlı takımın, Premier Lig ekibi Nottingham Forest’tan kiralık olarak kadrosuna katmayı planladığı İngiliz oyuncu, İngiltere’den akşam saatlerinde İstanbul’a geldi.

Worrall, havalimanının ardında direkt stada gelerek maçı izlerken karşılaşmanın devre arasında Başkan Hasan Arat’la bir araya gelerek sohbet etti.

Joe Worrall Kimdir?
Nottingham Forest takımında Defans mevkinde forma giyen Joe Worrall, 10 Ocak 1997 tarihinde dünyaya gelmiştir. 193 cm boyunda ve 64 kilo olan Joe Worrall, Sağ ayağını kullanmaktadır. Bu sezon ilk 11’de 5 maça çıkan Joe Worrall, 0 sarı kart ve 0 kırmızı kart görmüştür. Joe Worrall, bu sezon 0 asist ve 0 gol katkısı ile oynamaktadır.

İlginizi Çekebilir

EURO 2024 başlama tarihi

Almanya’daki 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası başlama tarihi ve maçların tarihleri. EURO 2024 bilgileri. Almanya’nın ev …

Sınırsız Hosting