Ana Sayfa / Manşet / Jokey Halis Karataş birincilik rekoru kırdı

Jokey Halis Karataş birincilik rekoru kırdı

7 bin yarış kazanan Jokey Halis Karataş Türk atçılık tardihine geçti, At yarışlarının favori jokeyi Halis Karataş yeni rekorların peşinde,

Halis Karataş birincilik rekoru kırdı 7 bin birincilik ile, Ünlü Jokey Halis Karataş, Veliefendi Hipodromu’nda kazandığı yarışla kariyerindeki 7 bininci birinciliğini elde etti. “7 bin barajına ulaşmak son derece gurur verici. Türkiye’de bir ilk” diyen Karataş hedefinin 2023 Gazi Koşusu olduğunu açıkladı.

Sporculuk kariyerinde 35 yılı geride bırakan ve birçok büyük zafere imza atan şampiyon jokey Halis Karataş, İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda bugün bindiği Aslan Luigi isimli safkanla 7 bininci yarışını kazanarak tarihe geçti. Koşu sonrası düzenlenen törende ödülünü alan şampiyon jokey duygularını, “7 bin barajına ulaşmak son derece gurur verici. Türkiye’de bir ilk, dünyada ise birkaç jokey var. Bu kadar önemli bir başarıya ulaşmaktan dolayı çok mutlu ve gururluyum” şeklinde ifade etti.

6 kez Gazi Koşusu kazanan Karataş 2023’deki hedefini ise şu cümlelerle açıkladı: “Şu an kendimi çok iyi hissediyorum, çok sağlıklı hissediyorum. Allah nasip ederse 100’üncü Gazi Koşusu’nda at binmek nasip olursa bunu da başarmak istiyorum.”

İlginizi Çekebilir

Necmettin Erbakan Akyüz’e soruşturma

Şampiyon olduktan sonra Filistin barağı açtı diye şampiyonluğu elinden alınan Necmettin Erbakan Akyüz’e soruşturma açıldı. …

Sınırsız Hosting