Ana Sayfa / Yaşam / Jokey Menderes Avşar kimdir?
MENDERES AVŞAR ATTAN DÜŞTÜ

Jokey Menderes Avşar kimdir?

Şanlıurfa 16 Ocak 2017 at yarışlarında attan düşen Jokey Menderes Avşar’ın son durumu. Jokey Menderes Avşar, Şanlıurfa’da 16 Ocak günü koşulan at yarışında attan düştü ve hastaneye kaldırıldı son durumu. 

16 Ocak Şanlıurfa at yarışlarında attan düşen jokey Menderes Avşar aslen nereli, kaç yaşında ve ne zamandır at biniyordu sorusu. Jokey Menderes Avşar Şanlıurfa’da koşulan at yarışlarında 4. koşuda 12 numaralı White Iron isimli attan düştü ve ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

At yarışları camiası Jokey Menderes Avşar’ı çok yakından tanıyor. Jokey menderes Avşar yetenekli at binicilerinden biri. Urfa’da dün gece attan düşen jokeyin sağlık durumu diye arandığında karşımıza menderes Avşar çıkıyor. tedavisi sürüyor.

MENDERES AVŞAR ELAZIĞI’DA DA ATTAN DÜŞMÜŞTÜ

Jokey Menderes Avşar 23 Haziran 2010 tarihte Elazığ’da da attan düşmüştü. O günkü gazete haberlerinde 23 Haziran Çarşamba günü Elazığ 9.Koşu 800 Metre startı geçilirken yaşanan kazada 5 safkan devrilirken bu safkanlara binen 5 Nolu BARONUM’ un aprantisi Burhan Yeşilbudak, 9 Nolu SEY FORCE’ nin jokeyi Ahmet Taş, 13 Nolu SİNYOR’ un aprantisi Remzi Doğan, 14 Nolu QUEEN OF TROY’ un jokeyi Kemal Kurt bu kazayı hafif yaralarla atlatırlarken, 15 Nolu MISS İDA’ nın aprantisi Menderes Avşar’ ın durumunun ağır olduğunu ve sağlık ekiliplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulans ile süratli bir şekilde hastaneye sevk edilmiştir. Hipodrom yetkilileriyle yaptığımız görüşmelerde Jokey ve aprantilerimizin sağlık kontrolleri için hastaneye sevk edildiklerini apranti Menderes Avşar’ ın ise durumunun ağır olduğunu öğrendik. denilmişti.

MENDERES AVŞAR KAZALARI

10 Haziran 2015 Çarşamba günü Şanlıurfa Hipodromu’nda sabah idmanlarında çalıştırdığı attan düşen Jokey Menderes Avşar, hastanede operasyon geçirdi. Köprücük kemiği kırılan Menderes Avşar’ın tedavisi hastanede devam ediyor. Jokey Menderes Avşar’a geçmiş olsun diyoruz.

 

 

 

İlginizi Çekebilir

Berk Göktaş 5 milyonluk soruyu bildi

Berk Göktaş, Kim Milyoner Olmak İster’deki 5 milyonluk soruyu bilerek 5 milyon lira kazandı. Ekranların …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting