Ana Sayfa / Kadınca / Jonah Falcon fotoları viral oldu

Jonah Falcon fotoları viral oldu

Jonah Falcon nereli, neci ve neden ünlü soruları sık sık soruluyor. Google aramalarında Jonah Falcon ismi öne çıkanlardan biri ve fotoları en çok bakılanlardan olmayı sürdürüyor. Jonah Falcon’u ünlü yapan ise bakın ne?

Jonah Falcon neci. kim ve nereli aramaları sık sık google’da yapılıyor. Özellikle bazı konularda google’da fotoğraf arayanlar sık sık Jonah Falcon fotosuyla ve resimleriyle karşılaşıyor. nitekim Jonah Falcon kendisin ünlü yapan bir durumla tanınıyor ve bu da onu dünya çapında merak edilen bir insan yapıyor,

JONAH FALCON NEDEN ÜNLÜ OLDU?

İşte Jonah Falcon adının geçtiği ve viral olan haberlerden biri.

İngiltere’de sabahları yayınlanan bir televizyon programında, program sunucularına dünyanın en büyük penisi gösterildi. Sunucuların tepkileri sosyal medyada viral oldu.
Jonah Falcon, birçok kişiye tanıdık gelmese de Google‘da ‘dünyanın en büyük penisi’ araması yapıldığında kullanıcıların karşısına çıkan ilk isim olarak biliniyor.
Daha önce 2012’de bir programa katılan Falcon, penisi sayesinde hayatında yaşadığı çeşitli karşılaşmalar hakkında Phillip Schofield ve yardımcı sunucu Josie Gibson’a ayrıntılı bilgi verdi.
Program sırasında Falcon’un telefonundan penisinin fotoğrafını sunuculara göstermesi ve sunucuların penisin büyüklüğüne verdiği tepki sosyal medyada viral oldu.

İlginizi Çekebilir

Şarkıcı Kalben uyuşturucu kullanıyor

Şarkıcı Kalben aslen nereli, Şarkıcı Kalben asıl adı soyadı ne yaşı kaç? Uyuşturucu kullanan şarkıcı …

Sınırsız Hosting