Ana Sayfa / Yaşam / Jordyn Woods’tan Tristan Thompson itirafı

Jordyn Woods’tan Tristan Thompson itirafı

Khloe Kardashian’ın dostluğunu bitirdiği  Jordyn Woods, Kardashian’ın eski erkek arkadaşının kendisini dudaklarından öptüğünü onun dışında birşey yapmadıklarını öne sürdü. Jordyn Woods’un itibaren Büyük Bombshells 7 Kırmızı Masa Konuşma Röportaj

Red Table Talk Jordyn Woods gelmiştir açtı karıştığı hile skandalı Khloe Kardashian ‘ın eski erkek arkadaşı, Tristan Thompson .

Kylie Jenner’in yıllarca en iyi arkadaşı olan 21 yaşındaki model, Jada Pinkett Smith ile Red Table Talk’un son bölümünde Cuma günü Facebook’ta yayınlandı. Bölümde, Jordyn, Tristan’ın ev partisinde olma sorumluluğunu üstlendi ve sabahları partiden ayrılmadan önce, Tristan’ın “dudaklarında öpücük” verdiğini itiraf etti.

Jordyn daha sonra Jada’ya Kardashian-Jenners’a partide olma konusunda dürüst olduğunu itiraf etti, ancak “gerçekleşen eylemler” konusunda dürüst değildi.

Aşağıdaki Red Table Talk röportajındaki tüm bomba anlarına bir göz atalım .
1. Jordyn, Tristan’a Lap Dansı Vermediğini Söyledi: Oturma görüşmesinin başlangıcında, Jordyn hemen dinlenecek bir söylenti koydu.

Jada, “Asla bir kez ona kucak dansı yapmam, onunla sevişmem, her yerinin üzerinde oturmam” dedi. “Hiçbir zaman halka açık alandan ayrılmadık, yatak odasına, tuvalete gitmedik. Hepimiz açık görüşlüyüz.”
2. Jordyn, Tristan’ın Ona Dudaklarında Bir Öpücük Verdiğini Söyledi: Partiden ayrılmadan önce, Jordyn, Tristan’ın ona “dudaklarından öpücük” verdiğini söyledi.

“Çıkarken, beni öptü. Tutku yok. Dudaklarındaki bir öpücük gibiydi” diye paylaştı. “Ben de yanıldığını sanmıyorum çünkü kendimi o konumda tutmamı sağladım ve alkol dahil olduğunda insanlar aptalca hareketler yapıyor ya da insanlar o anda yakalanıyorlar.”

Jordyn, Jada’ya “Gibi olmadım,” Bu olmadı ”dedi. “Çoktan ayrılıyordum, bu yüzden hemen çıktım.”

Jordyn arabasına bindikten sonra, “Olmamış gibi davranmama izin ver” dedi.

Neden Tristan’ın bunu yaptığını sorduğunda, Jordyn, “Güneş doğana kadar oradayım, bu yüzden sanırım, sadece atışımı çekmeme izin ver.”

İlginizi Çekebilir

Veysel Öztürk ailesini öldürüp, intihar etti

Ankara Keçiören’de komiser yardımcısı ailesini öldürüp intihar etti. Türkiye intihar ve cinayet haberleri. Yaşam ucuzladı. …

Sınırsız Hosting